Skip to content

HiusAkatemia on tehnyt mittavan kokeilutyön psoriasin hoidossa

tammikuu 11, 2010

Olemme tehneet hoitokokeiluja monien vuosien aikana psoriaasiin. Se mikä meidätkin yllätti, oli psoriaasin monimuotoisuus. Puhdasta psoria ei aivan yleisesti ole, vaan usean eri hilsetyypin yhteisvaikutusta.

Joistakin saattaa löytyä mm. sieni-infektio, jonka toteamiseen käytämme laboratorion palveluja, jossa tehdään viljely, ja saamme vastauksen sienityypistä ja infektioasteesta. Näin voidaan antaa turvelliset ja hellävaraiset hoito-ohjeet.

Hilsetyyppejä on todella runsaasti. Ei riitä, että hoidetaan oire – eli hilse pois, vaan pyritään selvittämään, mistä mikin hilsetyyppi johtuu.

Taustalla voivat olla mm. elintavat, ravinto, ravintolisät, lisäaineet, käytetyt hiustuotteet, pesuvälit jne. Eikä siltikään se ole aivan yksinkertaista.

Yleensä stressi on laukaiseva tekijä, eikä voi luvata, että psori saadaan lopullisesti poistumaan elimistöstä. Kuitenkin on mahdollista saada se oireettomaksi, joskin stressi voi sen aktivoida jälleen.

Usein on niin, että psori pysyy oireettomana, jos vain hoito-ohjeita seurataan.Hoito on aina aluksi mukavaa, mutta siihen saattaa kyllästyä ennenaikaisesti. Jos palataan alkuperäisiin elintapoihin, saattaa psorikin palata ennalleen.

Vain muutos tuo avun.

Aina kannattaa varata tunnin aika HiusAkatemiasta. Silloin katsotaan mikroskoopilla muutamasta hiusjuuresta, joista nähdään, onko tulehdusta ja onko se tunkeutunut syvälle hiustuppeen vai onko se vain ihon pinnassa. Mihin tulehdus on ehtinyt levitä, se vaikuttaa hoitovalintaan. Kannattaa tulla kokemaan, näkemään ja iloisesti yllättymään!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: