Skip to content

Kokemuksia Bemer-terapiasta

tammikuu 9, 2011
tags:

Kirjoitin elokuussa huonosta ääreisverenkierrosta, johon saadaan pätevää apua turve- ja laserhoidoista. Vaan jospa hiuspohjassa olevat olemattoman ohuet verisuonet ovat tukkeutuneet, niin mikään ei niihin auta, ellei saada näitä mikroverisuonia avatuiksi ja toimimaan niille kuuluvien tehtävien hoitamiseksi.

Millainen Bemer-laite on.

Siihen kuuluu ohut patja ja pyöreä n. parinkymmenen sentin läpimittainen lisälaite.

Patja asetetaan sänkyyn lakanan alle, ei tunnu missään eikä miltään. Voit katsoa netistä lisätietoja www.bemer.fi

Olen käyttänyt itse Bemer-laitetta vähän yli kuukauden ajan. Ei minulla ole varsinaisesti mitään suurempaa ”hätää” ollut, mutta uusia tuntemuksia on silti tullut:

  • Helposti rasittuvat ja kipeytyvät polvet eivät enää tunnu miltään. Saan kävellä rauhassa ilman kipeytymistä. Sitä ei oikeastaan ajattelematta enää huomaa, täytyy ihan erikseen muistutella itseään, että eipä enää polvet rasitu ja äkkäile. Kipeät koivet ovat aina mielessä, mutta terveet jalat eivät enää muistu mieleen.
  • Minulla on aina ollut vaikeuksia saada unta, ja niinpä nukkumaan menoa on aina ollut pitkitettävä, koska valvominen on niin hirveän tylsää. Nyt unen saanti on merkittävästi parantunut. Saatan vielä heräillä yöllä, mutta enää ei pitkää valvomista tarvitse kärsiä.
  • Unen saantia on aina hankaloittanut myös kylmät jalat. Niiden lämpimäksi saaminen on joskus kestänyt tunteja, ja niin silloin ei unikaan tule. Nyt kun laitan nukkumaan mennessä kahdeksan minuutin Bemerin ohjelman päälle, niin jalat ja koko keho tuntuu ihan siltä, miltä pitääkin – sopivan lämpöiseltä. Olkoon ulkona vaikka kuinka paukkuva pakkanen ja vuode nukkumaan mennessä kylmä, on olo aivan ihana.
  • Kaikkein paras uusi tuntemus on energisyyden voimistuminen. Aamulla on helppo herätä, mikä ennen minulle aamu-uniselle on ollut tervanjuontia. Työpäivät sujuvat kuin tanssien. Työpäivän päätyttyä ei väsymystä vieläkään tunnu, vaan päivää voisi pitkittää. Itse asiassa olen ennen uskonut olevani hyvinkin energinen, mutta siinäkin nousu on mahdollinen!

Näistä kokemuksista päätellen myös minullakin on mikroverisuonistossa ollut tukkeutumia, jotka ovat nyt auenneet ja toimivat, niin kuin niiden kuuluukin. Onneksi Bemer on rantautunut Suomeen ja on mahdollista hankkia kotilaite.

Myös miehelläni on jo nyt hyviä kokemuksia.

Hän on kärsinyt pitkään tinnituksesta. Bemerin valmistajan tekemissä tutkimuksissa on todettu tinnituksen helpottuneen. Sama kokemus on miehellänikin. Vielä se ei ole kokonaan poissa, hän ei ole siihen ongelmaan käyttänyt laitetta kuin n. 2 viikkoa, mutta nyt jo tuntuu paremmalta. Tämä kokeilu jatkuu, ja kerron siitä sitten myöhemmin.

Hänen hiuksensa näyttää kuitenkin sivutuotteena vahvistuvan, se on kiva juttu se. Toivoisin hänen panostavan hiustensa hoitoon hieman enemmän, kun kotona on kerran tietoa, mutta tunnettuahan on se, ”ettei suutarin lapsilla ole kenkiä”. Kuitenkin saattaa nyt olla pieni kipinä hänelläkin – ehkä minä onnistun hänen ”käännyttämisessään”.

Bemer-kotilaitteen voi ostaa tai vuokrata.

Ostohinta: 3 080 €

Vuokra: Minimi vuokra-aika on 4 viikkoa, 90 € /viikko sekä takuuraha 950 €, joka palautetaan vuokra-ajan päätyttyä. Jos päättää lunastaa laitteen itselleen, sekä takuuraha ja viikkovuokrat hyvitetään.

HiusAkatemiassa meillä on ammattilaitteet, ja niistä jo olemme saaneet erinomaisia tuloksia niin hiustenlähtöongelmissa kuin myös mm. psoriaasissa, migreenissä, murtumissa, hiuspohjan tulehduksissa.

Tervetuloa kokeilemaan!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: