Skip to content

Kesä ilahdutti – pälvikaljuuden hoidon onnistuminen myös!

kesäkuu 20, 2011

Talvi oli valtavine lumimassoineen niin ikuista kylmyyttä ja jäätä hohkava, ettei voinut kuvitellakaan lumen katoavan koskaan ja vihreyden ja vehreyden palaavan enää takaisin.

Kesän kauneus on yllättänyt niin, että joka aamu on haisteltava kesän tuoksua kuin uudesti syntyneenä uuteen ihmeeseen.

Samanlainen ihme on riemastuttanut koko HiusAkatemian kansan, kun saimme kauan testatulla hoitotekniikallamme ja superuutuuden Bemer-hoidon avulla vaikeisiin pälviongelmiin hiukset takaisin ennätysajassa. Talvella toivottoman paksun lumen aikaan aloitimme uuden tekniikan hoidot ja kevään leskenlehtien myötä hiukset kasvoivat riittävän tuuheiksi. Olemme voittaneet voittamattomaksi luullun esteen!

Toki olemme jo pitkään saaneet pälvikaljuihin hiuksia, mutta ei tätä vauhtia kuin Bemer-hoidon ansiosta. Yksinäänhän ei sekään auta, vaan jokaisen pälvikaljun on käytävä hiustutkimuksessa selvittämässä omien hiusten haurastumisen tai heikkokasvuisuuden ja – kuntoisuuden syyt. Ne eivät näet ole kaikilla täsmälleen samat. Jos olisi, hoito olisi kuin tanssia vaan!

HiusAkatemia täytti 40 vuotta 1.6.2011.

Parempaa syntymäpäivälahjaa kuin pälvikaljuuden voittaminen ei olisi voinut ikinä toivoa! Sydän on pakahtua ilosta niin monen ihmisen puolesta. Pälvikaljuus ei ole aina pelkkä pyöreä tyhjä hiukseton alue, se on hyvin monimuotoinen juttu. Se voi olla myös hiusten harvenemista ilman pyöreitä tyhjiä alueita. Tai sitten se voi olla niin ikävä, että montaa hiusta ei ole jäljellä.

Me HiusAkatemiassa emme piikitä ketään päänahkaan, emmekä tee yhtään hokkus-pokkus-temppua. Kaikki perustuu terveeseen järkeen, pitkäaikaiseen tutkimustietoon ja mikroskoopin tuomaan selvitykseen.

Heinäkuun Hymylehden Terveys-Hymy

näyttää kuvin muutaman vaikean pälvitapauksen. Siitä kiitos toimittaja Reijo Ikävalkolle, joka on ennakkoluuloton, mutta haluaa näyttöä. Ja sen saimme hänelle ojentaa kuin kultalautasella.

Tulkoon ensi talvi lumineen, jäineen ja pakkasineen – meillä kaikilla HiusAkatemian jäsenillä ympäri Suomea ja yksi Tallinnassakin on sydän sykkyrällään lämmöstä kaikkia hiustenlähdöstä kärsiviä kohtaan!

Me osaamme auttaa!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: