Skip to content

Nettikirjoitukset

kesäkuu 28, 2011

Nettikirjoitukset

 

En lue koskaan suomi 24 tai muitakaan nettikirjoituksia. Muut joskus kertovat, mitä siellä haukutaan ja yleensä sävelletään omiaan. Ikävä kyllä pahantahtoiset nettiin enimmäkseen kirjoittelevat. Jos olisi oikeasti valittamista, eivät nettisivustot tuo apua. 

Ikävintä on sellaiset kilpailijoiksi itsensä uskovat, jotka alkavat ampua kärpäsiä haulikolla. On kohtuutonta levitellä perättömiä juttuja minusta, joissa ei ole todellisuuspohjaa laisinkaan. Kuitenkin muutamat ihmiset tykkäävät ilkeistä juoruista, suurin osa ei onneksi niistä piittaa, mutta aina on joku, joka pitää täyttä puppua totuutena ja jatkaa sitä eteenpäin..

En lähde haukkumaan ns. kilpailijoita, joita en koe edes HiusAkatemialla todellisuudessa olevankaan. Tietysti ne, jotka tekevät mikrokameralla tutkimuksia (omasta mielestään päteviä, mitä ne eivät ole), he kokevat HiusAkatemian varmaankin vaaralliseksi, koska emme usko niihin.

HiusAkatemialla on omat menetelmät, jotka ovat monien vuosien testausten, kokemusten, lääkärien, tiedemaailman auttamana ja neuvomana saatu sellaisiin tuloksiin, että voimme antaa todellista apua hiustenlähdöstä, pälvikaljuudesta, kaljuuntumisesta ja vaikeista hiuspohjan ongelmista kärsiville.

Muutama oikaisu on paikallaan:

 • En todellakaan käytä peruukkia, hiukset ovat omani. Niitä hoidan ja hellin, syön terveellisesti, käytän säännöllisesti D-vitamiinia, Evoniaa, Pycnogenolia, Vivaniaa, tilapäisesti otan B-vitamiinikuurin ja iltaisin syön maitohappobakteereja sekä magnesiumia. Muuten paljon salaatteja, vihanneksia, marjajauheita, jos ei saa marjoja. En käytä voita ja laktoosittomia juustoja lukuun ottamatta mitään muita maitotuotteita, enkä syö naudanlihaa, vaan kanaa, kalaa, luomukananmunaa jne.
 • Olen päässyt ylioppilaaksi Laukaan lukiosta ja valmistunut Helsingin Yliopistosta Filosofisesta Tiedekunnasta vuonna 1970. Tarkka valmistumispäivämäärä on 5.3.1970, jos nettikirjoittelijat haluavat tarkistaa asian. Tosin olen tässä välissä ehtinyt mennä uusiin naimisiin, joten Annikki Hagros-Koski ei löydy Yliopiston arkistosta, vaan olen suorittanut luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon nimellä Irja Annikki Hagros. En käytä ensimmäistä etunimeäni, koska äiti ja isä päättivät nimittää minua Annikiksi Nimi Koski tuli v. 1996 mennessäni naimisiin Juhani Kosken kanssa, joten tuntui luonnolliselta pistää Koski oman tutun sukunimeni perään.
 • Olen todellakin tehnyt tieteellistä tutkimustyötä. Talipunkkitutkimus kesti 2 vuotta, jossa oli mukana professori ja filosofian maisteri. Arcon-tutkimus tehtiin kahden lääkärin valvonnassa, joka oli tilattu ulkomaisen yrityksen Arcon Worldwide toimesta. Lisäksi olemme tehneet lääkärin kanssa ja valvonnassa pH-tutkimusta hiuspohjasta, lääkkeiden vaikutuksesta hiustenlähtöön sekä pälvikaljututkimus, joka kesti 4 vuotta.
 • En jaksa luetella kaikkia, mitä ollaan tehty. Runsain mitoin eri koehoitoja jo monia vuosia.
 • Lisäksi olen kääntänyt kirja ”Kauniit Hiukset” WSOY:n pyynnöstä, sekä kirjoittanut itse omin pikku kätösin kirjan Hiusten hyvinvointi ilman kenenkään ulkopuolisen apua. Parhaillaan kirjoitan uutta kirjaa, joka korvaa ja täydentää edellisen kirjan. Omin käsin senkin.
 • Kaiken huipuksi olen yhteistyössä lääketieteellisen asiantuntijan kanssa tehnyt koehoitoja uutuus laitteella Bemerillä. Tulokset ovat käänteentekeviä.

Lukuisat apua saaneet ihmiset eivät vaivaudu kirjoittelemaan nettiin – olisi tietysti kiva. Onhan siellä kuulemma järkeviäkin kommentteja ollut – niin kuulin.

Että tämä tästä. Ja pulinat pois!

Mainokset
5 kommenttia leave one →
 1. kesäkuu 28, 2011 6:10 pm

  Kiitos kirjoituksestasi! Olen itse saanut apua omiin hiuspulmiini kauttanne. Siitä olen kirjoittanut blogissani: http://veera-helmi.blogspot.com/
  Tervetuloa tutustumaan 🙂

  Terv. Tarja Kaipainen

  • heinäkuu 1, 2011 3:39 pm

   Kiitos Sinulle! Kurkistin blogiasi. Olet lämminsydäminen ihminen.
   Lämpimin terveisin
   Annikki

 2. Ritva Kälviäinen permalink
  heinäkuu 18, 2012 12:43 pm

  Nyt kun olen ajatellut asiaa, luulen, että hiustenhoidossa pätee samat asiat kuin suun ja hampaiden hoidossakin, molempien kuntohan kertoo ihmisen terveydestä ja itsehoidon laadusta. Miljoonat ihmiset ajattelevat, että riittää kun reiät paikataan hampaista säännöllisin välein ja itse käytetään harjaa suussa enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Kysymys on kuitenkin jostain ihan muusta, eli sitoutumisesta päivittäiseen, ohjeiden mukaiseen hoitoon kotona. Oikeat ohjeet pitää tietysti saada ammattihenkilöltä kädestä käteen opettamalla, se vaatii kärsivällisyyttä sekä oppilaalta että opettajalta, mutta hyvät tulokset eivät synny sattumalta, vaikka maksaisivatkin paljon.

  Hampaani osaan hoitaa, saan siitä säännölliseti kiitosta suuhygienistiltäni. Viimeistään nyt pitää opetella hiusten hoito, ensin yritän sitä itse Annikin ohjeiden mukaan, tarkoitukseni on aloittaa hiuspohjan syväpuhdistuksella (millä aineella?), kampaajaltani sain hyvän shampoon, huuhteluaine jätetään hiuksiin, hiussuomut pitäisi sulkea kunnolla (millä? toimiiko huuhteluaineeni?), entä öljyhoito? Kysymyksiä on siis paljon, Imatralta ei taida löytyä vastauksia kaikkiin, katsotaan, mihin kärsivällisyyteni riittää.

  Terveisin Ritva

  • heinäkuu 19, 2012 6:38 pm

   Hei Ritva!
   Paras syväpuhdistus, mikäli ei ole yliherkkyyksiä tuotteiden aineosille, on Redken Hair Cleansing Creme.
   Itse käytän jätettäviä hoitoaineita vain poishuuhdottavan lisänä – ne harvoin riittävät pitämään suomut suljettuna.
   Jyviä hoitoaineita on tietysti paljon, mutta kannatan luonnollisia, mahdollismman vähän haitta-aineita sisältäviä hoitaineita, kuten Sante Brilliant care, EKo väri & kihara, hennoille hiuksille Logonan vehnäproteiini, myös Redkenillä on useitä erinomaisia, vaikea on antaa yksityiskohtaisia neuvoja, kun en ole nähnyt hiuksia.
   Aina kuitenkin kannattaa käyttää lopuksia laadukasta muotovaahtoa tai geeliä, jotka eivät tee tahmeaksi. Parhain on mielestäni Singerin muotovaahto, se ei kuivata hiuksia tippaakaan.
   Tervetuloa hiustutkimukseen, laitetaan hiukset kasvuun ja kuntoon!
   Riemuisaa kesää!
   Annikki

 3. Ritva Kälviäinen permalink
  heinäkuu 20, 2012 11:59 am

  Kiitos nopeasta vastauksesta ja hyvistä neuvoista!
  Olen nyt vielä ihan umpihangessa, mutta yritän ottaa selvää, Lappeenrannassa näkyy olevan lähin hiusakatemian kampaamo, kädestä pitäen neuvot ovat nyt paikallaan. Omaishoitajana liikkumiseni on vähän rajoitettua, mutta ehkä pääsen joskus sinunkin vastaanotollesi, hiustutkimus/-arvio kiinnostaa kovasti ja tietysti seuranta.
  Sateeseen tuli viimein tauko ja aurinko paistaa, nyt ulos lenkille!
  Terveisin Ritva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: