Skip to content

UUSI HIUSKIRJA ON JULKAISTU

joulukuu 21, 2011

Blogin kirjoittaminen on häipynyt hieman taka-alalle, kun olen keskittynyt tärkeään asiaan: kirjan kirjoittamiseen: ”Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi”. Se ei ole uusittu painos aiemmasta kirjasta ”Hiusten hyvinvointi”, vaan täydempi ja enemmän hiuspohjan ongelmiin keskittyvä teos.

Asiat kirjassa perustuu lukemattomiin testeihin ja kokeiluihin. Yrityksen ja erehdyksen kautta sekä usean tutkimuksen avulla muutamien lääkäreiden kanssa on päästy hyviin tuloksiin.

Jos joku luulee, että kun kirja on julkaistu ja kansissa, olisi rauhallinen ja hyvä olo. Se ei olekaan ollenkaan siten. Nyt vasta stressi onkin iskenyt koko voimallaan. Monet yöt menevät valvoessa, niiden jälkeen päivät väsyneenä – vain ajatukset pyörivät päässä, että mitä nyt. Turhauttaa. Kesä ja syksy menivät kirjaa väsätessä, korjaillessa, lisäillessä ja faktoja tarkistellessa. Ny on olo kuin orvolla pirulla h-ssä.

Oli hienoa saada kirjaan muutamia käänteentekeviä testejä erityisesti pälvikaljuuden uusissa hoitomuodoissa. Akne saatiin ällistyttävän nopeasti kuriin, vain viisi hoitokertaa tarvittiin. Psoriaasin hoidosta olemme myös erittäin ylpeitä, monilla vaiva on ollut lapsuudesta saakka ja hoito on tepsinyt jo muutamilla hoitokerroilla. Kirjaa voi tilata puh. 09-61227012. Vain 33 €.

Ruoka on tärkeä

Kaikissa hoidoissamme huomioimme ravinnon merkityksen. Enää ei voida elää pelkällä sapuskalla – tarvitaan ravintolisiä. Se, mitä kukin tarvitsee, on aina yksilöllistä. Perusasiat on kuitenkin helppo neuvoa: KOTIRUOKA peruselintarvikkeista! Minua kauhistuttaa, kun kuulee valmisruokien valmistajien puolustavan heidän tuotteitaan. Ymmärrän toki, että valmisruuissa on käytettävä säilöntä- ym. aineita – muutenhan ne homehtuvat ja pilaantuvat nopeasti. Kotiruuissa niitä ei tarvita. Pakastin on keksitty, jos kotona esimerkiksi keittoa sattuu tulemaan kattila täyteen, sillä aika helposti niin käy.

Solut tarvitsevat rakennusainetta

Onneksi D3-vitamiinin on media saanut tunnetuksi, nyt sitä on alettu käyttää lähes kiitettävästi. On uskomatonta, etteivät ihmiset tajua, että marjojen, hedelmien ja vihannesten vitamiinit eivät varastoidu, niitä pitää saada päivittäin. Ihmiset pysyisivät terveempinä vanhuuteen saakka, jos pitäisivät huolta siitä, mitä suusta tiputellaan alas.

Ehkä toistan itseäni, mutta tuskinpa se lienee pahasta. Kertaus on opintojen äiti.

Juice Plus, josta olen jo jossain blogissani maininnut, on sellainen perusravinto, joka pitäisi nykyisten säilöntä-, torjunta- ym. ainesten aikana olla jokaisen päivittäisruokana. Sillä ruokaa se on, eikä ravintolisää.

Marjoja on metsät pullollaan, kun vain viitsii, ehtii tai osaa niitä hakea. Niitä on myös saatava ihan joka ikinen päivä. Suomalaiset marjan kuivaajat pelastavat ne, jotka eivät metsään ole päässeet. Sanotaan, että kitisevät kärrytkin kulkevat, mutta ei niillä turvallista ja vauhdikasta matkaa välttämättä tehdä. Samoin on ihmistenkin laita. ”Sinne-päin”-ruualla kyllä eletään, mutta miten on sitten vastustuskyvyn laita. Ei hyvä, sanon minä.

Ravintoneuvojissakin on toivomisen varaa. Toisiin luotan, toisiin en. Jokaisella pitäisi olla terve talopoikajärki mukana, kun kuulee ohjeita. Myös tuttavapiirin kokemuksiin ei ihan heti kannata lähteä hötkyilemään. Meidän jokaisen koneistot kun ovat erilaisia, mikä käy yhdelle, ei välttämättä toimi toisella.

Verikoe kertoo jotain, mutta ei koko totuutta. Ja se pitää olla riittävän kattava, perusverenkuva ei kerro kaikkea. Sen jälkeen kannattaa tulla hiustutkijalle (www.hiusakatemia.fi), sillä hiukset ovat kehon mittari, hiusjuurista nähdään hurjan paljon asioita.

Rohkeasti vaan!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: