Skip to content

Hiustenlähdön seurantaa

heinäkuu 22, 2012

Nyt on tulehtuneen hiuspohjan perushoidot tehty. Neljä kapillaarihoitoa viikon sisällä ja kolmessa viimeisessä kerrassa pyysin Neem-Kookosöljyllä hiuspohjan hieronnan. Se oli taivaallisen rentouttavaa.

Päänahan kutiseminen on loppunut, on hyvä olo – nyt ainakin toistaiseksi. On parasta teettää kapillaarihoito aina silloin tällöin, jotta tilanne pysyy hallinnassa. Normaalisti suosittelen käymään ylläpitohoidossa kerran kuussa, mutta taidan kuitenkin ottaa yhden hoitokerran joka toinen viikko – ihan varmuuden vuoksi. Hiustenlähtöni homeesta johtuen oli niin raju, että niputtain hiuksia tippui.

Nyt tilanne on jo helpottanut, uskaltaa kampaan katsoa hoitoaineen levityksen jälkeen. Ei enää näytä lähtevän juurikaan sen enempää kuin normaalisti kuuluukin.

Kunhan vielä saisi stressinkin helpottamaan, koti on hyrskyn myrskyn ja aviomies raataa päivät töissä ja illat ja viikonloput remontin kimpussa. Vaikka minusta ei siinä remontissa ole muuta apua kuin tehdä sapuskat, tiskata, lakaista tämän pikkuisen kämpän lattiat ja pestä pyykkiä, niin huoli miehen terveydestä ja jaksamisesta stressaa. Yritän noudattaa omia ohjeitani: ”Mille ei voi mitään, niin sitä on turha miettiä ja stressata”.

On kuitenkin upeaa, että on ympärillä ihania ihmisiä, niin naapurit, henkilökunta kuin asiakkaatkin. Kaikilta on tullut hienoa palautetta. Näin työssä jaksaa ja se onkin todella tärkeä juttu. Ja naapurit tarjoavat apua ja myös ruokaa. Jopa eräs toi meille kotiin kattilallisen aivan tosi herkullista keittoa, ja niin paljon, että söimme sitä kolmena päivänä!

Sinnikkäästi jatkan omaa hoito-ohjelmaani. Kurjaa on vain se, että hiustenlähtö voi olla nopeaa, ja lyhyessä ajassa lähteä paljon, mutta palautuminen kestää, jopa hiusten kasvuiän verran, mikä minulla on arviolta n. kolme ja puoli vuotta. Sieltä se joka tapauksessa tulee takaisin, sen tiedän.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: