Skip to content

BTB13 – mullistava uutuus ihon hoidossa

elokuu 6, 2012

Iho-ongelmiin on tiedemaailma kehittänyt todella ainutlaatuisen hoitotuoteparin, BTB13-Serum + BTB 13-Cream. Mukana kehittämistyössä on ollut useita kansainvälisiä yliopistoja, myös Helsingin Yliopisto. Mikä parasta, Oulun Yliopiston professorin käsistä tuote on nyt markkinoilla – siis suomalainen valmiste! Tuleekohan tuotteesta uusi Nokian veroinen maailmanlaajuinen menestys!

En ensimmäiseksi ala kertomaan sellaista tuotetietoutta, minkä voi lukea helposti suoraan HiusAkatemian nettisivuilta, http://www.hiusakatemia.fi

Kerron nyt vain omista kokemuksista.
Olen käyttänyt BTB13-tuotteita nelisen viikkoa rupsahduksen hoitoon. Seerumi puhtaalle iholle ja voide päälle. Käytössä tuli pieni muistikatkos! Kaksi viikkoa käytin siten, että ensin levitin seerumin ja perään voide päälle. Yhtäkkiä muistinkin neuvon, joka kuului niin, että seerumin tulee imeytyä täydellisesti, ennen kuin ihoa ravitseva voide levitetään päälle. Nyt olen toiminut oikein. On helppoa tehdä imeytymisen välillä muita toimia, kuten pestä hampaat tms. Ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa. Olen huomaavinani, että syvemmät uurteet kasvoissa ovat vähentyneet.

Teen myös ”tieteellistä kaksoissokkotestiä”! Olen levittänyt seerumia oikeaan käsivarteen, mutta ei vasempaan. Mielestäni muutosta on jo havaittavissa. Käsivarret näyttivät vähän samaan tyyliin kuin Kari Kuuva aikoinaan lauloi laulussa ”Rupsahda rauhassa rakkaani mun”. Oikean käsivarren ”verkostot” ovat katoamassa.
Seuraavanlainen tiedotus löytyy sieltä nettisivuiltamme, jonka valmistaja on laatinut. Minä uskon, että alla oleva lista on oikeasti laajempikin.
Kuka hyötyy BTB13 tuotteesta?
o ikääntynyt/ikääntyvä iho
o tulehtunut iho, esim. akne tai ruusufinni
o atooppinen tai couperosa iho
o hiuspohjan ongelmaiho
o hiustenlähtö
o arpien hoito
o kutina iholla
Oman kokemukseni ihon korjaantumisesta voisi lisätä listaan. Sairastuin kodin homevaurioista myös vyöruusuun, joka ilmaantui hiusrajaan otsalle. BTB-tuotteilla häipyi ruusun aiheuttama voimakas punotus parissa vuorokaudessa. Harmitti, kun en ottanut valokuvaa – todistajia kyllä löytyy! Esittelin punotusta ennen ja jälkeen kotona ja työpaikalla. Olipa uskomatonta! Toki vyöruusua hoidin lääkärin reseptillä, mutta punotus hävisi todella nopeasti BTB:llä.

Atoppisen ihon hoidossa myös HiusAkatemia tekee omaa testiään.
Kyseessä vaikeasta atooppisesta ihottumasta kärsivä keski-ikäinen nainen. Tähän mennessä BTB-seerumin vaikutus on ollut melkoinen. Iho on huomattavasti paremman näköinen, ja oli jo viikon käytön jälkeen paljon parempi. Siitä otin alkukuvat ja välikuvat, jossa näkyi jo muutokset, mutta asianomainen henkilö ei halua valokuviaan julkisuuteen.

BTB13-tuotteita saa tilaamalla , joko puh. 09-6122 7012 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@hiusakatemia.fi.
Hinta seerumista ja voiteesta on yhteensä 246,00 €, (seerumi on 148,00 + voide 98,00). Ilman postikuluja.
Teepä tilaus ja ylläty iloisesti!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. Krista permalink
  marraskuu 24, 2012 8:46 pm

  hei! mä ostin seerumin sekä creamin tuolta ruotsin puolelta kun rajan pinnassa asun… en saanut mukaan minkäänlaisia käyttöohjeita tms… 😮 onko tuon käytössä huomioitava jotain muita seikkoja?

  • maaliskuu 8, 2013 1:19 am

   Hei Krista! Harmi, kun vastaukseni on viivästynyt erinäisistä syistä. Olet varmaan ehtinyt käyttää tuotteet loppuun.
   Käyttöohje: Pese kasvot normaalilla tavallasi, levitä puhtaalle iholle pari tippaa seerumia, muös silmien ympärille, anna imeytyä muutama minuutti niin, että iho tuntuu täysin kuivalta ja vähän kiristävältäkin. Sen jälkeen levitä vasta cream.
   Aivan uskomattoman loistavat tuotteet! Jos lisäkysyttävää, ota yhteyttä: annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: