Skip to content

HIUSTENLÄHDÖN HOITO KIINNOSTAA, INTO VAAN LOPAHTAA LIIAN HELPOSTI

syyskuu 11, 2012

HiusAkatemiassa on tehty vuoden kestänyt tutkimus, jossa seurattiin yli kahtakymmentä ihmistä, jotka ovat tulleet vapaaehtoisesti hiustutkimukseen. Jokainen heistä halusi hoidattaa hiuksensa kuntoon. Vain 50 % jaksoi hoitaa annettujen ohjeiden mukaan – ainakin pääsääntöisesti. Joitakin lipsumisia tapahtui, varsinkin ruokavaliosuosituksissa.

Kuitenkin kaikille painotettiin, että hiusten takaisin kasvattaminen täyteen tuuheuteensa vie aikaa karkeasti ottaen kasvuikä ± ½ vuotta, mikä tarkoittaa 1,5 – 6,5 vuotta hiusten kasvuiästä riippuen.
Elämme hektistä aikaa. Kaikki pitäisi tapahtua tässä ja nyt – muuten usko ja into lopahtaa.

Kun kevättalvella alkoivat omat hiukseni lähteä rajusti homevaurion ansiosta – tunsin taas saman kauhun, kun silloin alle kaksikymppisenä, jolloin ensimmäisen kerran hiuskato tiputti kauniita, oljenvaaleita hiuksiani. Ero tänä päivänä on siinä, että pystyn selvittämään täsmällisesti hiustenlähdön aiheuttajat. Silloin ennen se oli hepreaa.

Onnekseni perusasiat olivat kunnossa, terveellinen kotiruoka, Bemerlaite kotona huolehtimassa hyvästä mikroverenkierrosta, mikä hiusten kannalta on aivan ensisijainen asia, ravintolisät, joita olen syönyt jo ennen hiustenlähtöä kuten mm. Juice Plus-luomuhedelmä- ja vihanneskapselit, 1,5 teelusikallista marjajauheita, kun tuoreet marjat maistuvat suussani happamalta ilman isoa sokeripläjäystä, mikä ei ole viisasta, D-vitamiini, Pycnogenol, Magnesiasitraatti, Vivania, Udon DHA-öljy. Lisäsin heti kun hiuksia alkoi lähteä Mega-B:n, Evonian, Evonia-Keratiinin ja Vitamar 1000 kalaöljykapselit. Maitotuotteethan ovatkin minulla olleet pannassa jo kohta 30 vuotta, käytän vain voita ja jonkin verran laktoosittomia juustoja. Lisäksi käytin ensin Acomax-hiusvettä, ja nyt olen käyttänyt BTB13 seerumia. Sen levittäminen oli hieman hankalaa, mutta nyt on jo seerumi nokkapullossa hiustenlähtöä silmällä pitäen. Onkin toimiva tuote.

Tämä osoittaa, että on hyvä ennaltaehkäistä niin sairauksia kuin hiustenlähtöäkin. Molemmat vaanivat meitä kaiken aikaa ja iskevät kimppuun silloin, kun uskoo elävänsä terveellisesti ja voivansa hyvin.

Kuulen usein hiustenlähtötapauksissa, että ”syön terveellisesti, liikun riittävästi, ja nukun yöni hyvin”. Miksi sitten hiukset lähtevät? Ei enää riitä perusterve elämäntapa. Tarvitaan ravintolisiä – ei siitä mihinkään pääse.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. Suvi M permalink
  lokakuu 11, 2012 5:38 pm

  Itsekin ostin tuota BTB13 hiusseerumia nettikaupastanne. Minkä ajan päästä sen voi nähdä vaikuttavan? Ja miten kauan sitä olisi hyvä käyttää? Kiitokset informatiivisesta blogistasi 🙂

  • maaliskuu 8, 2013 1:27 am

   Hei Suvi! Kiitos sinulle, ja olen tosi pahoillani vastauksen viivästymisestä. Nyt olet ehtinyt varmasti huomata BTB13:n vaikutuksen? Ethän vain jättänyt kesken, kun minä mählin, enkä ole käynyt netissä lukemassa viestejä. On ollut hullunmylly vuosi.
   BTB13:n vaikutus näkyy yllättävän nopeasti, n. 6 viikon kuluessa jo ympäristökin huomaa. Riippuu ongelmasta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: