Skip to content

MARATONVUOSI 2013

Touko 18, 2013

HiusAkatemia perustettiin v. 1971 nimellä Kampaamo-Kauneushoitola Salon Alexandra. Nimi muutettiin HiusAkatemiaksi tutkimustyön ja onnistuneiden hius- ja iho-ongelmien tulosten johdosta Niinpä vietämme tänä vuonna ”maraton-vuotta”, kun 42 vuotta tulee täyteen 1.6.2013.

Tosin itse vietän samana päivänä Laukaassa 50-vuotis ylioppilaaksi tulon juhlaa. Toisaalta se on myös surullinen päivä, sillä meistä 23 oppilaasta viisi on jo menehtynyt, eräs heistä paras ystäväni Laukaan koulun ajoilta.

 

Muutama muistelo yritykseni vuosilta on paikallaan:

  • Salon Alexandra toimi puhtaasti hiusalalla vuoteen 1985. Vv. 1971 – 1984 metsästin tietoa hiusongelmista. Tärkein pointti, mikä innoitti minua, oli selvittää omaa hiustenlähtöäni. Tukka palautui pikku hiljaa, n. 3,5 vuotta siihen meni! Asiakkaat vaativat tietoa, miksi minun hiukseni olivat vahvistuneet. Minulla ei ollut silloin harmainta hajuakaan. Nyt on.

 

  • 1985 aktivoiduin ja päätin, että nyt lähtee selvitystyö käyntiin. Hankin mikroskoopin, tosin aika vaatimattoman, mutta sillä tutkimusprojekti alkoi. Syödessä nälkä kasvaa, ja oli hankittava lääketieteelliseen tutkimukseen tarkoitettu mikroskooppi – ja voila! Aloin ”valaistua”! 4 vuoden raatamisen jälkeen ongelmat alkoivat raottua jo niin merkittävästi, että tuloksia näkyi ja aloin saada neuvonantajia myös lääketieteen piiristä. Onneksi oli lääkäreitä, jotka uskoivat minuun!

 

  • 1990-luvun alkupuolella sain apua loistutkijaprofessorilta talipunkkitutkimuksessa. Silloin talipunkkia eivät lääkärit yleensä tunteneet, ja jos joku jotain oli tiennytkin, luuli sitä harmittomaksi. Se usko iski lujasti kiinni Suomen kansaan, kun erään lääkärin auktoriteetillä talipunkkia väitettiin jokaisen päähän kuuluvaksi hyödylliseksi otukseksi!! Vasta 2012 lääkealan tutkijat ovat myöntäneet talipunkin kantavan bakteereita, joten minua pidettiin ennen huijarina. Se oli raskasta aikaa, mutta kun tiesin talipunkin olevan häirikkö, ei minua voitu lannistaa.

 

  • Mukavasti eri tahot ovat vuosien saatossa tilanneet pikkuisia ja isompiakin tutkimusprojekteja, joista mittavin oli se talipunkki-, Arcon-kalju-, pH-, turve-, pälvikaljututkimus jne. jne. Myös kampaamot ovat tilanneet tutkimuksia yksittäisistä asiakasvalituksista, jos tukka on mennyt pilalle asiakkaan mielestä. Me pystymme kiistatta osoittamaan kenen syy vahinko on todellisuudessa: huonokuntoisen hiuksen vai tekijän. Hiusapteekin kehittäminen oli myös käänteentekevä saavutus, Sen tuotekoostumus on vailla vertaa. Turvallisia, mahdollisimman luonnollisia ja luonnonmukaisia tuotteita ilman tunnettuja haitta-aineita. Vauvasta vaariin, iho-ongelmista hiusongelmiin.

 

Paljon tapahtumaa on vuosien varrella ollut, ikinä ei työ ole tylsäksi käynyt. Vaikka epäilijöitä on, on myös onnellisia hiuksensa vahvistaneita ja iho-oireensa kuntoon saaneita ihmisiä paljon.

 

Mollaajille ja epäilijöille sanon tämän: jos et ole tutustunut HiusAkatemian toimintaan, tule tutustumaan ja lausu ääneen omalla nimelläsi epäilysi. Anna meille tilaisuus perustella työmme laatu. Mollaajille, ja pettyneille sanon, että jos ei ohjeita noudateta, eikä käydä seurantatarkastuksissa, on turha toivoa tuloksia. Ei riitä, että valitaan neuvoista vain ne, jotka sopivat parhaiten itselle. Ongelmat eivät poistu osaohjeilla.

 

 

Maraton-viikolla tapahtumia ja tarjouksia.

42 € on luonnollisesti vetonaula. Hoitoja, tuotteita, hiustenkäsittelyjä saa edullisesti kahden viikon ajalla: 27.5 – 8.6. Kannattaa tulla katsomaan ja voi soitella. 09-.6122700 tai 046-813 5041.

Seuraa Helsingin Sanoman ja metrolehden ilmoituksia!

Lämpimästi tervetuloa!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: