Skip to content

Hiuksissa näkyy sairaus

marraskuu 3, 2013

Hiukset kuvastavat kehon tilaa. Jos sairastut, siitä jäävät merkit hiuksiin, vaikka sitä ei silmillä näe, se on selvästi havaittavissa mikroskoopissa. Olkoonpa tauti flunssa, suolisto-ongelmat, vakavammat sairaudet ja vaikkapa päivän päänsärky. Kaikki jättävät samanlaiset merkit.

Luonto parantaa

Ennen muinoin sairauksia, haavoja, tulehduksia ym. hoidettiin yrtein ja loitsuin. Monet niistä tehosivat, siksi nyt luonnonmenetelmät ovat hiipimässä kovaa vauhtia Suomeenkin. Mitä loitsuihin tulee, onhan tunnettua myös lumevaikutuksella! Nykyään tiedetään stressin vaikutukset sairauksien syntyyn ja jatkumiseen. ”Usko siirtää vuoria” ja ”uskolla tullaan autuaaksi” – ovat tuttuja sanontoja. Loitsut eivät mene tänä päivänä enää läpi. Tosin loitsujen korvikkeeksi on tullut ihmelaitteita, joilla muka nähdään kehon loiset ja muuta kansaa höynäyttäviä juttuja. Myös mainokset ovat loitsujen kaltaisia: kun niitä toistetaan riittävästi, ihmiset uskovat niihin ”kun niitä niin paljon mainostetaan”. Huh-huh! Ei pidä kaikkeen uskoa.

Huippulöytö

Sanotaan, että sinun ja Obaman välissä on 7 ihmistä. Joku tuntee jonkun, joka taas tuntee jonkun jne. jne… Löysin Uudesta Seelannista huipputiedemiehen – ja meidän välissä oli vain 3 henkilöä! Hän on kehittänyt huippulaatuisen rasvahapon, FREZZORin, joka sisältää 18 omega-3:a ja yhteensä 32 rasvahappoa sekä useita antioksidantteja. Uskomaton tuote, jonka vaikutuksista kertovat lukuisat tutkimukset. Jopa dementiaa poteva on saanut muistiaan palaamaan, kolesteroli, astmat ym. ym. ovat korjaantuneet.

Kun homevaurio kotonani aiheutti minulle runsaan hiustenlähdön, ja sain sen talttumaan omin ohjein ja hiukset alkoivat hiljalleen palautua. Nyt olen syönyt FREZZOR-kapseleita neljä kuukautta, olen huomannut hiusten vahvistuvan vieläkin enemmän. Ihanaa! Se vain passaa minulle!

Apua tautiin

Aivan samalla kertaa löytyi Uudesta Seelannista LÄÄKEHUNAJA. Rankan pitkän työrupeaman jälkeen minulle nousi kuume illalla. Otin pari kolme teelusikkaa tätä lääkehunajaa suoraan suuhun, sitä kun ei saa laittaa kuumaan juomaan – ja kappas – puoli vuorokautta ja kuume oli poissa ja olin kunnossa.

Lisää ihmetystä

 • Pojanpoikani oli meillä yökylässä, ja yski jatkuvasti. Lusikallinen LÄÄKEHUNAJAA suuhun, ja yskä kaikkosi kokonaan.
 • HiusAkatemiassa oli FREZZORIN kehittäjän pitämä luento. Eräs kuulijoista yski allergista hakkaavaa yskää. Vein hänelle lusikallisen lääkehunajaa ja yskä lakkasi, eikä hän koko päivänä edes rykäissyt! Ja tämä on tosi!
 • Eräs asiakas kärsi vatsahaavasta. Hänellä oli lääkitys, mutta kivut jatkuivat. Viikon käytettyään lääkehunajaa, kivut lakkasivat.
 • Pidin Raahessa luentoa ja tein kaksi päivää hiustutkimuksia. Kurkku tuli tosi kipeäksi jo pitkän ajomatkankin takia. Hunajaa lusikallinen, ja kurkkukipu hävisi sen siliän tien.
 • Hunaja vei naapurilta ripulin ja vatsakouristukset kerralla.

Luonnolliset hoitavat aineet

On loistavaa, että luonnosta löytyy apua moniin vaivoihin. Se ei sulje pois lääkkeitä, niitäkin tarvitaan. mutta jos apu löytyy luonnollisilla tavoilla, joissa ei ole sivuvaikutuksia, kannattaa niitä kokeilla ennen Buranaa, kolesterolilääkkeitä, ynnä muuta – eikö?

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. Juska permalink
  marraskuu 5, 2013 2:10 pm

  Jos viittasitte noilla höynäyttävillä laitteilla bisoresonanssihoitoihin, useat tavalliset ihmiset ovat saaneet apua pätevän hoitajan avulla kun ei ns. koululääketiede (tai muu hoitava taho) ole pystynyt auttamaan. Tutustua kannattaa,ei tuomita.

  • marraskuu 6, 2013 7:03 pm

   Hei Katja!
   En tunne mainitsemaasi laitetta, enkä ole maininnut yhtään nimeä.
   Kuitenkin tiedetään laitteita, joita mainostetaan pystyvän selvittämään loiset kehossa. Tästä kysyin loistutkijaprofessorilta, josta kerroin hänen mielipiteensä. Onko se mainitsemasi laite bai joku muu, en osaa siihen vastata.
   Lysyesti: En viitannut enkä nimennyt.
   Jos mainitsemasi laite toimii (missä, mihin?) niin siitä on varmasti näyttöä. Onko?
   On ylipäätään mukavaa saada keskusteluja aikaan.
   Lämpimin terveisin Annikki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: