Skip to content

Joulua odotellessa

joulukuu 13, 2013

Joulushow on kovassa vauhdissa. Mitä ostaa kenellekin, on yksi iso ongelma. Krääsää riittää, Mainostusta näkyy paljon , että ”meiltä kaikki joululahjat”.

Itse olen päättänyt, että annan vain terveyttä ja hyvinvointia. Lapsille annan lisäksi satukirjan, en karkkia.

Muut terveelliset tulevatkin suoraan Hiusapteekkimme hyllyiltä.

Älä sinäkään heitä rahaasi hukkaan. Anna toisenlaisia joululahjoja tänä vuonna: terveyttä, huolenpitoa, sisäistä ja ulkoista kauneutta ilman hokkus-pokkustuotteita!

Muutama esimerkki:

  • Manuka-lääkehunaja ð yskään, kurkkukipuun, flunssaan, vatsavaivoihin, haavoihin. Ei kuumiin juomiin, suoraan lusikalla suuhun. Ja suoraan haavaan, laastari päälle. Luonnollinen terveyden ylläpito ja nopea vaikutus. Käy lapsille, joille esimerkiksi kurkkukipu ja yskä eivät ole hauskoja vaivoja!!
  • Terveyttä ja hoikkuutta rasvoista, Frezzor + Camelinaöljy  ð Frezzor sisältää 18 Omega-3-rasvahappoja ja muita omegoita 17, siis yhteensä 33 rasvahappoa, mikä on AINUTLAATUISTA MAAILMASSA! Niitä otetaan vain 2 pikkukapselia / pv sekä salaatteihin, keittoihin, perunamuusiin eli kaikkiin ruokiin loraus Camelina- tai Udonöljyä, Silloin koko rasvatasapaino on kunnossa. Vaikuttavat muistiin, aivotoimintaan, niveliin, ihoon, estää lihomista, hoikentaa!
  • BTB13-seerumi kasvoille ja Hoitovoide ð Estää ihon vanhenemista vaikuttamalla kantasoluihin! Ei ole huu-haata! Eri hoitovoiteet nuorille, ikääntyneille ja atopiaan. Auttaa myös eri ihosairauksissa, kuten punajäkälä, psoriaasi ym.
  • BTB13-seerumi hiuspohjalle ð Estää hiustenlähtöä, auttaa pälvikaljuudessa, kaljuuntumisessa, auttaa hiuspohjan häiriöissä, kuten eri hilsetyypeissä.
  • BTB13-seerumi hiuspohjalle + Omega 369 Natural hair Oil ðErittäin kuivalle, kutiavalle ja aralle hiuspohjalle. Varsinkin vanhoille ihmisille, jotka kärsivät em. ongelmista, on loistava apu ja ikäihmistenkin on helppo itse käyttää.

Lisäksi Hiusapteekki täynnä laadukkaita turvallisia shampoita hoitoaineita, erilaisia ihoon ja hiustenlähtöön, hiusten kasvatukseen liittyviä tuotteita, ravintolisiä, turvetta, haavanhoitoon , akneen jne. jne. Turvaa ja hyvinvointia!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja valitsemaan! Osoitteesta www.hiusakatemia.fi näet missä Suomessa on Hiusapteekkeja.

Helsingissä: Mannerheimintie 6 A 6.krs. Ruotsalaista Teatteria vastapäätä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: