Skip to content

JUICE PLUS – luomuhedelmä- ja vihanneskapselit

helmikuu 11, 2014

Luin jokin aika sitten tunnetun verisuonikirurgin Taija Sompin kirjoituksen terveydestä. Hän sanoi, että ihmisten täytyy syödä päivittäin 10-13 kg ruokaa saadakseen riittävät ravinteet.

Eipä olisi järkevää ahtaa sellaista ruokamäärää napaansa. Muodottomaksi läskiksi siinä päätyisi.

Jokainen tarvitsee tänä päivänä ravintolisiä. Suomessa huutavin pula on D-vitamiinista ja magnesiumista. Niitä ei saada mitenkään ruuasta riittävästi. Jos sinulla on vatsaongelmia, eivät kyseiset ravintolisät voi imeytyä riittävästi. Nyt on saatavana molemmat suihkeena, D-vitamiini suoraan suun limakalvojen kautta, ja magnesiumsuihkeet ihon kautta.  Kannattaa ottaa käyttöön. Voi tilata HiusAkatemiastakin p. 09-6122700.

Ravinnon täydentäjäna on ehdottomasti paras JUICE PLUS.

Se EI OLE ravintolisä, vaan puhdasta kuivattua ruokaa. Löysin itse Juice Plussat yli 10 vuotta sitten. Täytyy kaiken rehellisyyden nimissä tunnustaa, että elämäni kääntyi niin selvästi, että oma aviomies sekä ympäristö sen huomasi.

Kerrottakoon vaikutuksista muutama omalla kohdallani:

 • Hiukset vahvistuivat entisestään.
 • Ihon rupsahtaminen väheni niin, että tuttu mieskin sen huomasi!
 • Flunssat väheni merkittävästi, koska olen flunssaherkkä. Enää ei flunssat pahemmin kiusaa, jos kuume nouseekin, se talttuu yleensä vuorokaudessa, kun ennen kesti 5-7 päivää.
 • Sinnikäs lihaskipu sääressä helpotti ja melkein kokonaan katosi.
 • Energisyys nousi monta astetta.
 • Kova vatsa siirtyi menneisyyteen.

Minua harmittaa se, että ne ihmiset, jotka ovat tilanneet Juice Plussan kotiinsa, kohta peruuttavat tilauksen: ”Kun se on niin kallista”. Eikö terveyden ylläpitämisestä kannata maksaa. Ja Juice Plus on HALPAA! V. 2014 neljän kuukauden satsi maksaa 206,00 €, se on tukkuhinta, silloin kun tekee tilauksen HiusAkatemiassa. Muuten hinta on 4 kk:ssa n. 280 €.

Päivähinta on n. 1.80 €. Sillä hinnalla saa saman määrän vitamiineja ja hivenaineita kuin saisi syömällä kilon 18 eri hedelmää ja vihannesta!! Eihän ole edes mahdollista syödä joka päivä kahdeksaatoista eri luomuhedelmää ja – vihannesta! Ei todellakaan!

Kaupat ovat pullollaan erilaisia ”terveellisiä luonnollisia aineita”. Monet varmaan ihan kohtalaisen hyviäkin. Kuitenkin Juice Plus on vuorenvarmasti ainoa monen luotettavan yliopiston tutkima ja sen hyvät vaikutukset on tunnustettu. Mistään muusta vastaavasta ei ole samanlaista tutkimusmäärää olemassa. Tämä on fakta.

Kun syöt perusaineista tehtyä kotiruokaa, tarvitset lisäksi JUICE PLUS-kapselit, D-vitamiini ja magnesium sekä FREZZOR-omega-rasvahappokapselit. Siinä erinomaista perusterveyttä.

Eikö terveyden ylläpidosta kannata hiukan maksaa, sairaudesta on maksettava se mitä lääkärit, lääkkeet ym. sairauden hoito maksaa, niistä ei voi valittaa?

Mikä sinulla on YKSI?

Se on elämä, pidä siitä hyvä huoli!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. Anne Valonen permalink
  heinäkuu 30, 2016 5:48 am

  Hei, saako kauttasi tilattua tuota juicea ja mihin hintaan?

  Anne
  0445770655

  • elokuu 1, 2016 5:52 am

   Kyllä saa. Hinta riippuu siitä, miten haluat maksaa. Jos haluat tilata säännöllisesti, niin edullisin on maksaa 4 kuukauden erissä, jolloin hinta on päivää kohti vain 1,70 €, jolloin saat saman määrän vitamiineja kuin kilosta luomuhedelmiä ja vihanneksia. Jos maksat 4 kk kerralla, se on yhteensä 206,00.
   Jos maksat kuukausierinä (vain luottoktilla, visa tai mastercard), hinta on hiukan korkeampi eli 55 €/kk, jolloin päivähinnaksi tulee 1,83.
   Jos haluat ostaa suoraan HiusAkatemian hyllystä, kahden kuukauden hinta on 133,60.
   Kerro miten haluat, niin homma hoituu.
   Laita minulle sähköposti: annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi tai soita 0400 615 645.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: