Skip to content

Akne

maaliskuu 2, 2014
tags:

Eräs ikävistä ihosairauksista on akne. Sitä ei voi peittää, kun ei voi kulkea naamari kasvoillaan. Kurjinta on myös se, että akne ilmaantuu juuri herkimmässä iässä, jolloin nuorille on tärkeää kaikki ulkoiset seikat, niin hyvä iho kuin pukeutuminenkin.

Lääkäri määrää joko antibiootteja tai A-vitamiinivalmisteita kuten Roaccutania. Kummastakaan ei ole sitä riemua, mitä nuori kaipaa. Antibiootit vievät vastustuskykyä alaspäin, eivätkä pelasta tilannetta. A-vitamiinivalmisteet helpottavat ulkonäköä, mutta kuivattavat limakalvoja ja ihoa sekä voivat edistää hiustenlähdön alkamistakin.

Olemme HiusAkatemiassa tehneet vuosikausia työtä aknen hoidon eteen, sillä minulla on omakohtaisia kokemuksia sen aiheuttamasta mielipahasta. Poikani aikanaan kärsi todella pahasta aknesta, vaikka koko vanha lääkärin ohjeisto käytiin läpi. Apu oli siis olematon. sattumalta löytyi keino!

Nyt osaamme hoitaa aknen pois päiväjärjestyksestä HiusAkatemiassa turvallisella ja terveellisellä tavalla ja vieläpä vaivattomasti.

Osoitteessa Mannerheimintie 6 A 6.krs on maksuton yleisötilaisuus 25.3.2014 klo 18.00. Tästä oli jo aiemmin maininta ja kutsu. Ilmoittautuminen puh. 09-6122 700.

Jos olet kiinnostunut, olet lämpimästi tervetullut kuulemaan myös monta muuta tärkeää ja kiinnostavaa asiaa terveyden ylläpidosta sekä samalla opit hoitamaan aknenkin kuntoon. Ja ainakin kertomaan asiasta kiinnostuneille, jotka eivät pääse paikalle.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: