Skip to content

HUNAJA – tunnustettu terveystuote

maaliskuu 19, 2014
tags: ,

Helsingin Sanomissa 17. maaliskuuta 2014 oli kirjoitus otsikolla ”Hunajasta löytyi tulehduksia torjuvia ainesosia”. On todella hienoa, että julkisesti tunnustetaan hunajan terveysvaikutukset.

Kirjoituksessa todetaan, että hunajaa on käytetty perinteisesti haavojen hoitoon, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että hunaja suojaa tulehduksilta. Siinä sanottiin myös, että ”hunaja voi lisätä antibioottien tehoa”. Kuitenkin kirjoituksen lopussa todetaan, että ”monet lääkärit ovat huolestuneita antibioottien tehon vähenemisestä. He näkevät, miten monet ihmisiä sairastuttavat bakteerit muuttuvat vastustuskykyisiksi tavallisimmille antibiooteille”.

Kirjoituksessa tarkoitetaan normaalihunajaa, jota voi ostaa kaupasta. Nythän olemme saaneet Suomeen maailmankuulua MANUKA-hunajaa, joka on lääkkeellinen tuote, ja toimii tehokkaasti, mutta antibiootteja huomattavasti turvallisemmin.

MANUKA-hunaja on ollut HiusAkatemian valikoimissa jo puoli vuotta, ja olemme saaneet tänä aikana kiittävää palautetta useilta tahoilta. Omat kokemuksemme ovat:

–          haavat paranevat nopeasti, eivätkä tulehdu

–          yskä, nuha, flunssa katoaa nopeasti

–          kuume katoaa päivässä

–          vatsaoireet helpottuvat

–          allerginen yskä pysyy kurissa

–          hilseet hoituvat hunajahoidolla suoraan hiuspohjaan käytettynä

Lisää varmaan kuulemme, kunhan asiakkaamme kertovat lisää kokemuksiaan.

Lääkehunaja on arvokkaampaa kuin tavallinen hunaja, mutta onpa tehokin aivan eri luokkaa! Sitä ei pidä sekoittaa laisinkaan mihinkään juomaan, vaan se otetaan suoraan lusikalla. Terveyden ylläpitämiseksi teelusikallinen päivässä riittää, mutta flunssassa ym. sairauksissa teelusikallinen joka toinen tunti – eikä välttämättä pitkin päivää edes – jopa 2 -3 lusikallista päivässä on taluttanut flunssan.

Lapset suorastaan tahtovat MANUKA-hunajaa, kun heille iskee kurkkukipu, yskä tai flunssa. Tämä koettiin joulun jälkeen lomareissulla Teneriffalla, mukana oli seitsemän lasta iältään 3 – 9-vuotiaita. Ensin sairastui 3-vuorias räkätautiin ja kuumeeseen, ja siitä tauti alkoi kiertää lähes kaikissa. Kukin parantui vuorokaudessa, MANUKA-lääkehunajalla oli siis käyttöä. Minä olin viimeinen sairastuja, mutta hunaja oli jo loppu. Niinpä sairastin viitisen päivää flunssaa. Kyllä harmitti, mutta mitenkä olisin arvannut ottaa matkalle mukaan useamman hunajapurkin!

Vielä muistutan, että MANUKA-hunajaa ei saa sekoittaa kuumaan veteen, eikä myöskään saa juoda mitään kuumaa välittömästi hunajan nauttimisen jälkeen. Joka kodin turvatuote!

MANUKA-hunajan hinta riippuu saadusta lähetyksestä 39,50 – 45,00 €. Sitä käydä ostamassa HiusAkatemiasta tai tilata postitse. Puh. 09-6122700 tai 046-813 5041.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: