Skip to content

MANUKA-HUNAJASTA OIKEAA TIETOA

heinäkuu 10, 2014

HYMY-lehden terveysosasto heinäkuu 7/2014 kirjoitti loistavan jutun Manuka-hunajasta. Silmiin pisti HiusAkatemian miesasiakkaan haastattelu, joka jäi vähän puolinaiseksi.

Koska jutussa oli kyse Manuka-hunajasta, niin ei siihen tietenkään haluttu kertoa koko asiaa, miten olimme hoitaneet pälvikaljua. Nyt jäi lukijoille mieleen, että kun vedellään hunajaa päähän, pälviin kasvaa hiukset! EI TIETENKÄÄN NIIN!

Hoidimme herran kutiavan hiuspohjan ja hilseilyn pois tietyllä sekoituksella, jossa oli kolmasosa Manuka-hunajaa ja loput muita hilsetyyppiin sopivia aineosia.

Hilseitä on monenlaisia, ja jokainen hoidetaan hieman erilailla, mutta Manuka-hunaja on oiva lisä. Ei siis yksinään käytettynä. Toki teelusikallinen sisäisesti 1-2 kertaa päivässä edistää kehon ja myös hiuspohjan hyvinvointia. Ja sen me kyllä suosittelemme – myös moniin muihinkin ongelmiin.

Niistä olenkin kertonut jo aiemmin.

Pälvikaljun hoito onkin sitten eri juttu. Jokaisen pälviongelmista kärsivän kannattaa tulla ensin hiusjuuritutkimukseen HiusAkatemiaan tai jäsenliikkeiimme, jolloin voidaan määritellä täsmälliset hoito-ohjeet. Myös Manuka-hunajaa sisäisesti siinäkin on hyvä käyttää, koska pälviongelmassa on aina jonkinasteinen tulehdus. Ongelmavyyhti on aina hieman laajempi.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: