Skip to content

Energiaa rasvahapoista

lokakuu 3, 2014

Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän kiinnostaa pitää hyvää terveyttä yllä ja pyrkiä kaikin järkevin keinoin vähentää sairastumisriskejä.

Aloitin FREZZOR-omega-kapseleiden käytön viime syksynä 2013. Kiinnostuin niistä tutkimustuloksista, jotka sain käsiini. Kuitenkin skeptikkona suhtauduin varauksellisesti, mutta vakuuttavien tulosten valossa ajattelin, etten ainakaan häviä mitään.

Nyt vuosi on mennyt umpeen. Ja USKOMATONTA! Olen selvästi paljon energisempi, nukun paremmin, jaksan tehdä pitempiä päiviä töitä kuin viime vuonna. Silloin eläkeikäisenä minulle riitti 5-6 tuntia töitä päivässä. Nyt ei väsytä, vaikka teen nykyään 8-9-tuntisia työpäiviä. Päinvastoin, suorastaan hämmästyn, kun kello lähenee sulkemisaikaa, ja virtaa riittäisi.

Lisäksi syön joka aamu ja joka ilta MANUKA-kanelihunajaa, joka pitää kilot kurissa ja mielen virkeänä. Jos olen tekemässä pikatutkimuksia vetoisissa kauppakeskusten käytävillä, niin kurkku on seuraavana aamuna kipeä. Pari lusikkaa Manuka NPA:ta riittää fixaamaan tilanteen kuntoon.

Sanotaan, että luonto parantaa – ja niinpä sen allekirjoitan käsi sydämellä.

Kun ihmiset voihkivat FREZZORIN ja MANUKA-HUNAJAN kalleutta, niin eikö terveydestä kannata maksaa? Kun sairastuu, ei silloin valiteta hoitojen ja lääkkeiden kalleutta, vaan ostetaan ja syödään, mitä lääkäri käskee. Kyllä terveenä on hauskempaa!!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: