Skip to content

Kiinnostaako uusi ammatti ja yrittäjyys?

lokakuu 4, 2014

Oletko empaattinen, sydämellinen ja pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä? Haluatko itsenäiseksi yrittäjäksi? Etsimme henkilöitä eri puolilta Suomea joko valmiita yrittäjiä tai yrittäjiksi haluavia. Kyseessä on franchising-yrittäjyys.

pia_hius

HiusAkatemia etsii hiushoitajiksi ja hiustutkijoiksi kiinnostuneita henkilöitä, jotka täyttävät ensisijaisesti em. kriteerit. Hyötyä on myös, jos olet joko terveydenalalla, terveydestä kiinnostunut tai hiusammattilainen.

HiusAkatemia kouluttaa kyseisiin toimiin sopivia henkilöitä. Seuraava koulutus alkaa maanantaina 12. tammikuuta 2015.

Koulutus tehdään jaksoissa, aina 5 päivää kerrallaan. Hiushoitajan peruskoulutus kestää kaksi jaksoa, ja täydennyskoulutuksia on vuosittain 2- 4 tarpeen mukaan. Työhön kuuluu hiusongelmien hoito. Työ on motivoivaa ja innostavaa.

Hiustutkijan koulutus on 7 jaksoa, ja täydennyskoulutuksia on 3-4 vuodessa. Työhön kuuluu hiusongelmien selvittäminen lääketieteelliseen tutkimukseen tarkoitetulla mikroskoopilla. Työ kiinnostaa erityisesti henkilöitä, jotka vaativat itseltään tarkkuutta, vastuullisuutta, hyvää kehon tuntemusta ja intoa oppia terveyden ylläpidosta lisää.

Annikki mikroskoopilla

Kouluttajina toimivat HiusAkatemian huippututkijat, hiushoitajat, ravintoasiantuntijat, biokemisti, proviisori ja lääkärit. Tukiryhmämme on jatkuvasti apuna ja käytettävissä.

Annamme lisätietoja mielellämme, mitä työ pitää sisällään, kustannukset, hyödyt ja kaikkea sopimukseen liittyvää asiaa. Koulutusmaksut voi maksaa jopa kahden vuoden aikana, se ei tule kenellekään esteeksi.

Ota meihin yhteyttä!

annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi puh. 0400-615465

Anne Kaakinen tekee hiuspohjan hoitoa

Anne Kaakinen tekee hiuspohjan hoitoa

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: