Skip to content

Hiustutkija Pia Salminen kertoo kokemuksiaan

Touko 19, 2015

Kuvassa Pia Salminen ottaa näytteitä tutkimusta varten. Kuvassa oleva mieshenkilö ei liity tähän kertomukseen.

Muutama esimerkki:

 1. -79 syntynyt nainen tuli HiusAkatemiaan voimakkaan hiustenlähdön vuoksi. Stressi, tulehdus, vaurioituneita hiusjuuria, ei ollut talipunkkia.

Hoidot aloitettiin alkuvuodesta 2013. Alkuun tehtiin 8 kerran Kapillaarihoitosarja tulehduksen hillitsemiseksi, kotiin tulehdusshampoo, hänelle hiustenlähtöongelmaa sopivin hiusvesi, ym. tarvittavat sisäiset ja ulkoiset tuotteet. Hiustenlähtö loppui n. puolessa vuodessa. Nyt vahvistuneet, hyvälaatuiset hiukset kauttaaltaan. Hän käy edelleen ylläpitohoidoissa iloisena ja tyytyväisenä saavutettuun tilanteeseen. Ei halunnut valokuvattavaksi.

 1. -65 syntynyt nainen. oli hoitanut aina hiuksiaan hyvin ja käyttänyt laadukkaita tuotteita. Hiustenpidennyksen jälkeen alkoivat hiukset katkeilla. Hiustutkimuksessa löyti ns. pälviominaisuus, joka on pälvikaljun lievempi muoto, stressin vaikutus. tulehdus ja vaurioituneita hiusjuuria sekä runsaasti talipunkkeja.

Hoidot aloitettiin syksyllä 2012, kesälä 2013 hiustenlähtö loppunut. Hoitoina tehtiin Kapillaarihoidot tulehdukseen, talipunkki häädettiin, valittiin hänen ongelmien mukaan yksilölliset kotihoitotuotteet + ravintolisät. Annettiin ruokaohjeet.

2015 hiukset ovat pitkät, vahvat, kiiltävät ja hyväkuntoiset. Ei halunnut valokuvattavaksi.

 1. -79 syntynyt mies. Pitkät hiukset, ohentuneet päältä. Hiuspohjassa voimakas tulehdus, talipunkkeja ja DHT:n vaikutus.

Kesällä 2013 tehtiin tarvittavat hoidot, DHT:n hoito aloitettiin ravintolisällä ja siihen tarkoitetulla hiusvedellä vasta sitten, kun tulehdus oli saatu pois. Tuloksena kasvamassa paljon uusia hiuksia kaljuuntuvalla alueella, hiukset ovat jo terveet ja hyväkuntoiset. Käy vielä edelleen ylläpitohoidoissa ja säännöllisissä seurantatarkastuksissa. Ei halua nimeään, eikä valokuvaansa julkisuuteen.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. syyskuu 20, 2017 12:46 pm

  Mitä hiustutkimus maksaa?
  Siis jotta saada selville hiustenlähdön syyn?
  Terv. Maija

  • maaliskuu 13, 2018 3:29 pm

   Aikaa varattava 2 tuntia, hinta 145 €. Hiukset mielellään pesemättää pari päivää ainakin, enemmän, jos pesuväli on pitempi. Mukaan nimet lääkkeistä ja ravintolisistä, jos niitä on käytössä.
   Jos verikokeet on otettu parin vuoden sisällä, olisi hyvä ottaa ne mukaan. ne saa kyllä labrasta ppydettäessä, jos niitä ei muuten ole.
   Ajanvaraus http://www.hiusakatemia.fi tai 09 61 22 700. Lämpimästi tervetuloa!
   Ps. katso 19.3. klo 21 Yle fem ohjelma Efter nio. Siellä kerrotaan hiustutkimuksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: