Skip to content

HiusAkatemia 44-vuotta 1.6.2015

kesäkuu 1, 2015

Neljässäkymmenessäneljässä vuodessa on monta mutkaa ja joskus suorempaakin tietä. Tänä päivänä 1.6.2015 tajuaa, miten paljon maailma on muuttunut. Niin olen itsekin muuttunut!

Blondina olo päättyi 40-vuotiaana.

Blondina olo päättyi 40-vuotiaana.

Alotin yrityksen parturi-kampaamo-kauneushoitola Salon Alexandra-nimisenä. Vasta 1985 ryhdyin tekemään hiusjuurista tutkimusta mikroskoopilla.
V. 1996 olin niin pitkällä, että rohkenin muuttaa nimen HiusAkatemiaksi. Kampaamopalvelut vähenivät ja tutkimus- ja hoitotyö nousivat pääasiaksi.
V. 1971 ei hiusalalla ollut arvonlisäveroa laisinkaan. Hiusmaailma ei harrastanut tuotemyyntiä, jos joku myikin, se oli hyvin vähäistä. Ihmettelin tätä puutetta, kampaajahan on paras valitsemaan asiakkailleen sopivat hiustuotteet. Kun Salon Alexandrassa myytiin tuotteita, nousi kampaamomaailmassa hälinä. ”Emme ole myyjiä, olemme taiteilijoita!”, sanottiin minulle närkästyneenä.

Menneisyyteen kuuluu myös tupakanpolton lopettaminen Liikkeessämme jo ennen kuin se yleisesti kiellettiin.

HiusAkatemiasta kiinostuivat muutamat lääkärit, joiden kanssa on tehty useita tutkimusprojekteja, kuten talipunkkitutkimus, hiuspohjan pH-tutkimus, kaksi kaljututkimusta, pälvikaljututkimus, turvetutkimus muutamia mainitakseni.
Loistava yhteistyö alkoi lääke- ja luontaistuotteita valmistavan Hankintatukun kanssa. Seurauksena valmistui menestyksellinen Evonia-sarja.

Mukaan on tullut myös hoitolaitteita, -80-luvulla käytimme Boston hiuslaseria. Muutama vuosi sitten Bemer tuli hoitolakäyttöön niin hiustenhoitoon kuin kasvojen, muun ihon ja vartalon hoitoon.

Hiusapteekki kehittyi neljän kemian alan ammattilaisen voimin, joka oli valtava ja aikaa vienyt projekti. Hiusapteekki on ainutlaatuinen maailmassa. Tuotteet ovat tarkoin tutkitut, eikä sinne pääse sellaiset tuotteet, jotka eivät täytä HiusAkatemian tarkkoja kriteereitä.

HiusAkatemian historiassa olisi paljonkin kerrottavaa. Tässä pikku pintaraapaisu!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: