Skip to content

Maito jäi pois, mitä tapahtui?

heinäkuu 7, 2015

Asiakkaamme ANNE on kärsinyt hiustenlähdöstä, jota on hoidettu jo muutamia vuosia. Hiukset ovat tuuhentuneet ja ulkoisesti kaikki näyttääkin melko hyvältä.

Ainoa asia, mitä Anne ei jaksanut tai halunnut noudattaa, oli hiustutkijan ehdotus jättää maitotuotteet pois. Se hiersi vielä hiusten kasvun esteenä.

Vihdoin Anne päätti kokeilla kaksi viikkoa, ei enempää. Kuinkas kävikään, olo tuli paremmaksi, hiuspohja alkoi vihdoin parantua. Suorastaan uskomaton muutos koko kehon olotilassa! Niinpä Anne jatkoi maidotonta elämää.

Hiuspohjan tulehduksissa hiusjuurista näkyy mikroskoopissa bakteereita, jotka eivät sinne ollenkaan kuulu. maito saattaa ylläpitää tulehdustilaa.

Hiuspohjan tulehduksissa hiusjuurista näkyy mikroskoopissa bakteereita, jotka eivät sinne ollenkaan kuulu. maito saattaa ylläpitää tulehdustilaa.

Tulipa eräänä kyläilypäivänä eteen ongelma. Tarjolla oli laktoositonta jäätelöä ja Geisha-suklaata. No, jos tämän kerran, Anne tuumi. Tapahtui kummia:

  • kasvojen iho reagoi tunkemalla näppyjä pintaan
  • päänahka ärsyyntyi ja alkoi jälleen uudelleen punottaa, jota ei saatu hoitamallakaan aiemmin pois.

Vatsakaan ei tuntunut hyvältä, turvotti ja oli paha olo.

Nyt ei enää maitotuotteita, päätti Anne. Hiukset ovat alkaneet vahvistua entisestään, tulivat jämäköiksi. Sitä ennen ne olivat veltot ja päätä myöten.

Anne neuvoo: Kun suositellaan hiustutkimuksessa jättämään maitotuotteet pois, tee se. Ihan totta. Voitpa iloisesti yllättyä. Älä ole vastaan yhtä kauan kuin minä olin!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: