Skip to content

Hiusten pikatutkimuksia Pohjois-Suomessa

lokakuu 12, 2015

Teimme pikaisia hiustutkimuksia hiustutkija Anne Kaakisen kanssa kahdestaan pohjoisessa Suomessa: Raahe – Kemi – Tornio – Rovaniemi 3.10 – 7.10.2015.

Hiustutkija Anne Kaakinen ottaa asiakkaalta näytteitä hiusten pikatutkimusta varten

Täydellinen hiusjuuritutkimus kestää n. 2 tuntia, pikatutkimus 15-20 minuuttia. Hiusjuuritutkimuksessa kysytään tarkoin taustatiedot, aiemmn tehdyt hoidot, ja niistä kokemukset, elintavat, sairaudet, stressitekijät, ruokatottumukset, allergiat, yliherkkyydet, liikunnat jne.

Pikatutkimus ei vielä takaa, että kaikki löydökset on saatu esiin. Usein löytyy oleellisia tekijöitä, mutta hiustutkija ei voi olla varma, että kaikki on löydetty ja asiat myös ymmärretty oikein. Aika ei riitä tarkennuksiin ja täydellisiin neuvoihin.

Kiinnostus oli valtava, enemmän oli halukkaita kuin ehdimme ottamaan. Ainoa iso huoli oli se, ettei Raahessa ja Rovaniemellä ole yhtään hiushoitajaa, joka olisi voinut tehdä hiushoitoja. Tarve oli kova.

Olisi kiva, jos kiinnostuneita kampaajia löytyisi, HiusAkatemia kouluttaa mielellään hiushoitajiksi, ja tietysti halukkaita myös hiustutkijoiksi. Yhteydenotto minuun: annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: