Skip to content

Apteekit auki

marraskuu 10, 2015

Kirsi Pekola HiusAkatemiasta oli torstaina 5.11.2015 Tikkurilan Asema Apteekissa tekemässä lyhyitä hiusjuuritutkimuksia hiuspohjan- ja hiustenlähtöongelmaisille.

Kirsi tutkii hiusjuurista otettuja näytteitä mikroskoopilla.

Kirsi tutkii hiusjuurista otettuja näytteitä mikroskoopilla.

Sinne oli paljon innokkaita tulijoita, jotka kokivat saaneensa hyviä täsmäneuvoja hiusongelmiinsa. Kirsi veti tiukan päiväohjelman läpi mallikkaasti. Itse hän koki, että päivä oli mielenkiintoinen ja antoisa – molemmin puolin.

Kirsi tutki mikroskoopilla sellaista aluetta, jota ei voi lääkärit tutkiakaan, koska sieltä ei voi ottaa koepalaa, sillä siihen ei silloin koskaan kasvaisi uutta hiusta. Siksi HiusAkatemian kehittämä tutkimusmetodi kertoo hiusongelmien syyt.

Terve keho tuottaa terveet hiukset, tämä on HiusAkatemian ja Kirsin viesti. Siksi ei hiusongelmista selvitä pelkällä yhdellä pillerillä, tarvitaan aina tutkimus mikroskoopilla. Näin voidaan määritellä, mitä kukin tarvitsee saadakseen hilseet kuriin ja hiustenlähdön loppumaan. Ja mikä parasta, saadaan vähitellen ajan kanssa hiukset vahvistumaan ja entiset tuuheat hiukset takaisin.

Jumbon Vantaanportin Apteekki ja Tikkurilan Asema Apteekki ovat havainneet HiusAkatemian antamat mahdollisuudet, joten hyvä yhteistyö hyödyttää niin HiusAkatemian kuin apteekkienkin asiakkaita. Upeaa!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: