Skip to content

Hiustenlähtö on usean häiriön yhteisvaikutus

marraskuu 19, 2015
Hiustenlähdön syitä on aina samalla ihmisellä useita, jotkut vähäisiä, mutta ei merkityksettömiä

Hiustenlähdön syitä on aina samalla ihmisellä useita, jotkut vähäisiä, mutta ei merkityksettömiä.

Olen tutkinut hiustenlähtöä yli 30 vuotta. Aikanaan koulutusta ja neuvontaa sain huippulääkäreiltä, professoreilta, ravintoammattilaisilta ym. Työryhmäni kanssa tutkittiin sellaista alue, jota ei lääketiede ole välittänyt tutkia.  Tämä tutkimustyö jatkuu, eihän lääketiedekään ole vielä tiensä päästä – niinkuin ei mikään muukaan tässä maailmassa. Kaikki muuttuu!

Kun menet lääkäriin, hän otattaa verikokeet, ja joissakin tapauksissa otta päänahan pinnasta koepalan. Se ei riitä! Me tutkimme sitä aluetta hiuspohjan sisäpuolelta, josta ei voi koepalaa ottaa, sillä silloin siihen kohtaan ei kasvaisi ikinä enää hiuksia. Se alue on päänahan sisäpinnan ja hiusjuuren kasvualueen välinen osa. 

Sitä voidaan tutkina vain mikroskoopilla ottamalla hiusjuuria varovasti päästä.

Hiukset ovat kehon mittari, ne kertovat onko kaikki kunnossa. Eikä hiustuppeen saa kerääntyä hiustuotteiden jäänteitä, likaa tms. Tulehdukset ovat yleistyneet, ja aiheuttavat hitaasti, mutta varmasti hiustenlähtöä.

HiusAkatemia kouluttaa hiustutkijat ja hiushoitajat. Jokaisen hiustutkijan, ja hiushoitajan on pysyttävä ajantasalla ja käytävä säännöllisissä koulutuksissa, joita on vähintään 2 kertaa vuodessa, usein enemmänkin. Varmista aina, että käyt sellaisella hiustutkijalla, joka toimii HiusAkatemian kanssa aktiivisesti yhteistyössä.

Varaa aika sinua lähimmältä hiustutkijalta: http://www.hiusakatemia.fi  Vain sieltä löydät pätevät ja hyväksytyt hiustutkijat ja -hoitajat!

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: