Skip to content

Jäykkä niska, hartiat juntturissa – hiusten kasvu häiriintyy

marraskuu 21, 2015

Tiesitkö, ettei hiusten kasvattaminen ole pelkkää pillerin syöntiä? Koko keho on hiusten kasvualusta, ja syöty ravinto kulkeutuu hiusjuureen verenkierron kautta. Paitsi, jos sattuu hiusjuurille riittämään, ja jos verenkierto toimii päänahassa riittävällä teholla! Hiushan on ravinnonjakelussa AINA ääripäässä.

Outi tekee turvehoitoa selkään, asiakas rentoitui täysin.

Outi tekee turvehoitoa selkään, asiakas rentoitui täysin.

HiusAkatemian kuntohoitaja Outi Kotipohja sanoo, että kehon ja sitä kautta hiustenkin hyvinvointiin kuuluu huolehtia niska-hartia-alueesta. Myös selän hoitaminen pätevällä ja tehokkaalla hieronnalla edistää hiustenkin kasvua.  Nykyisen ajan stressin vaikutus tuntuu lähes jokaisen ihmisen kehossa, selässä, hartioissa ja niskassa.

Outi hallitsee selän, hartioiden ja niskan hierontatekniikat, tehokkaan hiuspohjan hieronnan sekä Bemerhoidot.

Turvehoito selkään on eräs rentouttavimmista hoidoista, sanoo Outi. Se on asiakkaille aivan taivaallinen kokemus. Siinä hierotaan koko selkä ja myös jalat, jolloin olo on ihana ja kävelykin tuntuu turvehoidon jälkeen kevyeltä.

Outilla on monia tyytyväisiä asiakkaita. Tässä naisen 54 v. kokemus: ”Minulla oli niska-hartiaseudun alueella jatkuvaa kipua, sormien puutumista öisin ja lihakset tuntuivat aroilta ja jäykiltä. Kärsin melkein päivittäin päänsärystä. Kuulin Outi Kotipohjan kunnon otteista, eikä se ollutkaan mitään hivelyä, vaan heti tuntui, että jotain todella tapahtuu.  Lihasjännitykset laukesivat, päänsärky loppui kokonaan, puutuminen öisin väheni huomattavasti! Haluan ottaa jatkohoidot vähintään 3 viikon välein ja ehtimisen mukaan tiuhempaankin. Kiitos Outi, suorastaan pelastit elämäni!

Outi kertoo: ” Tein hieronnan koko selän alueelle kuusi kertaa ja joka kerran 8 minuutin Bemer-hoito. Sarjahoidon jälkeen tehtiin rentiouttavaksi hoidoksi selkäturvehoito. Hoidot tehtiin vaihdellen 1 tai 2 kertaa viikossa asiakkaan mahdollisuuksien mukaan”. Hyvä tulos asiakkaalle tekee itsellekin hyvän mielen!

 

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: