Skip to content

HiusAkatemian hiustutkijat

joulukuu 17, 2015

Aika ajoin me HiusAkatemian hiustutkijat kertaamme oppeja. Olemme saaneet erinomaista koulutusta niin lääkäri Erkki Antilalta, funktionaalisen lääketieteen asiantuntijalta Maili Lepolalta kuin myös QMedin Bengt Keviniltä.

Hiustutkijoiden joukko HiusAkatemiassa: Takana vas. Pia Salminen, Kirsi Pekola, Ritva Kassila, Anne Kaakinen. Edessä vas. Annikki Hagros-Koski, Mari Lahnalampi

Hiustutkijoiden joukko HiusAkatemiassa: Takana vas. Pia Salminen, Kirsi Pekola, Ritva Kassila, Anne Kaakinen. Edessä vas. Annikki Hagros-Koski, Mari Lahnalampi.

Lisäksi meitä on kouluttanut Hankintatukun provisori Ansa Viskari,  ravintoneuvoja Kirsi Pekola, tuoetekstpertti ja tiedonhankintamestari biotieteiden maisteri Mari Lahnalampi. Aikanaan yhteistyötä ja koulutusta hoiti meille myös lääkäri Veli-Pekka Valkonen. Juice Plussan kouluttaja Torsten Dahl on ylläpitänyt tietoa terveellisyydestä. Unohtamatta monia muita erikoisalojen asiantuntijoita niin kehon toiminnasta kuin stressin hoiodosta, unen tärkeydestä ja liikunnasta.

Aina välillä käymme yhdessä läpi asioita, jotka saattavat unohtua, tai ei tule usein eteen. Ihmiset ovat erilaisia, niin myös heidän hiusongelmansa. Siksi ei ole yhtä ”reseptiä” tai kaavaa, millä kaikkia voisi hoitaa.

Aina välillä meille sanotaan, että lääkäri neuvoo sitä ja tätä. On muistettava, että lääkärit selvittävät ja hoitavat sairaudet, me tutkimme ja hoidamme hiustenlähdöt, kaljuuntumiset ja pälvikaljuudet. Myös hilseet kuuluvat meille, ei lääkärille. Otamme sieniviljelyt tarvittaessa, jotka yhteistyölaboratorio viljelee, ja antaa meille tiedon.

Luottakaa hiusongelmissa aina meihin!

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: