Skip to content

Tammikuu on hiusten huoltoaikaa

joulukuu 28, 2015

Uusi vuosi alkaa hyvällä, hellällä hiustenhoidolla. Talvi koettelee ihmistä, on pimeää, kylmää, mutta on myös ihanaa – varsinkin jos on saatu lunta ja sopivaa pikku pakkasta.

Hiustutkija Pia salminen on tarkka, mitä hän suosittelee hiusten hoitoon.

Hiustutkija Pia salminen on tarkka, mitä hän suosittelee hiusten hoitoon.

Hiuksia talvi kuitenkin koettelee aina. Ilmassa on talvella vain hyvin vähän vettä, kun  kesällä vettä on huomattavasti enemmän. Hiuksilla on taipumus imeä vettä itseensä, joten kesäilma on hiuuksille ystävällisempi kuin talvi-ilma. Tosin paahtava aurinko toimii päinvastoin, se kuivattaa hiuksia. Sitähän tekee myös pakkassää.

Talvella parhaita hiustenhoitoon tarkoitettuja tuotteita ovat hellästi hoitavat,  kosteuttavat, mutta ei saa veltostuttaa. Ihmiset kokevat myssyaikaan, että hiuksia on pestävä usein, koska tukka litistyy myssyn alla. Jos on hiukankin rasvoittumiseen taipuva hiuspohja, niin myssy edistää talin leviämisen hiuksiin, joten ulkonäönkin takia hiuksia halutaan pestä usein.

HiusAkatemia suosittelee hiuksia pesemään korkeintaan kaksi kertaa viikossa. Talvella voimme laistaa tätä ohjetta VAIN, jos käytetään sellaista shampoota, jossa ei ole laisinkaan säilöntäainetta! Tällainen tuote on Singer-merkkinen shampoo. Koska Singer on säiklöntäaineeton, se on ponnekaasupullossa. Näin sinne eivät pääse bakteerit eikä sienet.

Miksi säilöntäaineeton shampoo?

Hiuspohjassa on hyviä bakteereita suojaamassa päänahkaa. Niitä tulisi hellin hoitaa. Jos käytät muita shampoita, niissä on aina oltava säilöntäainetta – nehän yleensä säilytetään kosteissa tiloissa, kuten saunan pesuhuoneessa tms. Säilöntäaineet tuhoavat hyviäkin bakteereita siinä missä huonojakin. Singer on turvallinen ja miellyttävä. Myös erittäin hellä, ei vahingoita hiuksia, eikä tuhoa hiuspohjna normaalia bakteerikantaa.

Hoitoaineeksi Pia suoisttelee Emu-hoitoainetta. Se on myös hellä hiuksille, kosteuttaa riittävästi, eikä veltostuta.

Talveksi Singer oil-shampoo, koska se on myös kosteuttava. Sopii myös atoopikoille ja psoriaatikoille ja yleensäkin  herkälle hiuspohjalle.

Käyttö: pese normaaliin tapaan. Sopii myös lapsille ja kaikenikäisille, sillä siinä ei ole hajusteita, väriaineita, eikä mitään haitta-aineita.

Tervetuloa tutustumaan: tammikuun 31. päivään saakka yhteishinta on vain 40 €. (tai niin kauan tammikuussa kuin tavaraa riittää!)

Normaalisti Singer Oil = 24,80 ja Emu-hoitoaine 23,50. Etusi on 8,30 €!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: