Skip to content

Sinikka sai apua kokonaisvaltaisesti

tammikuu 13, 2016

HiusAkatemian hiustutkija Kirsi Pekola kertoo:

”Maaliskuussa 2015 asiakkaakseni tuli Sinikka, jolla oli ongelmana hiusten haurastuminen, veltostuminen ja hiustenlähtö. Lisäksi pyörteen kohdalla oli pälvialue sekä niskan alueella pieniä pälvikohtia.

Hiusjuuritutkimuksessa löysin voimakkaita ”krampin” jälkiä stressin seurauksena. Myös löytyi bakteerien vaurioittamia hiusjuuria, joita ei tietenkään pitäisi olla. Lisäksi hiusjuurista oli nähtävissä viitteitä suolistohäiriöistä.

Lopptulos hoitojen jälkeen. Pälvi kasvanut umpeen, hiukset päälaella jo upeat. HUOM. puolivälinjälkeen latvoissa vanhaa huonoa ja haurasta hiusta

Lopptulos hoitojen jälkeen. Pälvi kasvanut umpeen, hiukset päälaella jo upeat. HUOM. puolivälin jälkeen latvoissa vanhaa huonoa ja haurasta hiusta, johon hiuspohjan hoidot ei vaikuta.

Aloitin hoidot hiuspohjan tulehdushoidolla. Kartoitimme stressitekijöitä ja kuinka Sinikka voisi puuttua stressin aiheuttajiin. Suoliston kunnolla on suuri vaikutus myös hiuksiin. Kartoitimme suoliston ongelmat testillä, josta voidaan nähdä mm. suoliston kunto, toiminta, bakteeritasapaino, hiivan runsastuminen ja suoliston läpäisevyys.

Yhteistyökumppanimme Maili Lepola on funktionaalisen lääketieteen edustaja ja hän käyttää Nordic Labsin testejä suolisto-ongelmien selvittämiseen. Maili antoi ohjeet suoliston kuntouttamiseen ja myös ruokavaliosuositukset.

Hyvällä yhteistyöllä saimme Sinikan hiukset kuntoon, pälvialueet ovat kasvaneet umpeen ja hiukset ovat alkaneet vahvistua. Vatsa on kunnossa ja Sinikka voi hyvin!”

Sinikka kertoo: 

”Vajaa vuosi sitten huomasin kauhukseni, että olin menettänyt hiuksia siinä määrin, että päälaelle oli muodostunut pälvi. Sain eräältä tuttavalta tiedon HiusAkatemian hoidoista. Hiuksiani ja hiuspohjaani on nyt hoidettu säännöllisesti ja olen helpottuneena saanut kokea, että asialle voitiin tehdä jotakin! pälvi on kasvanut hyvää vauhtia umpeen ja lisäksi hiuksissani on uudenlaista kiiltoa ja ryhtiä. Olen oppinut hoitamaan hiuksiani ja ennen kaikkea saanut tietoa siitä kuinka hiusten hyvinvointiin voidaan vaikuttaa paitsi hoidoilla, myös ravinnolla ja riittävällä levolla. Stressi ja huono ruokavalio näkyvät ennen pitkää myös hiusten kunnossa.”

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: