Skip to content

Hilse on talven riesa

tammikuu 19, 2016

Hilse on oire, ei itsenäinen sairaus. Kuitenkin talvi on hilseiden ”kukkimisen” aikaa! Eräs syy on kuiva talvi-ilma. Kesäilmassa on runsaasti vettä, jolloin iho ei kuivu samalla tavalla kuin talvella.

Erässä HiusAkatemian koeryhmässä oli monen tyyppisiä hilseitä. Yksi hoito harvoin riittää.

Erässä HiusAkatemian koeryhmässä oli monen tyyppisiä hilseitä. Yksi hoito harvoin riittää.

Kun hilsettä ilmaantuu, kansa rientää kauppaan ostamaan hilseshampoota. Kun sitä käyttää, voi saada itselleen toisenlaisen ongelman, jota ei heti voi havaita. Tulehdukset ovat yleistyneet rajusti. Olen sitä mieltä, että ahkera hilseshampoiden käyttö lisää tulehdusriskiä samoin kuin päivittäinen hiusten peseminenkin. Tuotteissa on säilöntäainetta, joka liikaa käytettynä tuhoaa hyviäkin bakteereita samoin kuin haitallisiakin. Eivät säilöntäaineet osaa valita, mitä pitää tappaa!

Hilseitä on monenlaisia. Ei ole mitään yhtä ohjetta hilseiden hoitamiseen. Usein tarvitaan ruokavalio-muutoksiakin, mutta mikä sopii yhdelle, ei sovikaan toiselle. Hiivasienen aiheuttamassa hilseessä tuleekin aikamoinen ravintoremontti.

Samoin psoriaasissa, atopiassa, seborrooisessa ekseemassa, tulehduksen aiheuttamassa hilseessa, lähde- ja liimahilseessä jne.

Aina kannattaa turvautua ammattilaisen apuun. Säästää rahaa, aikaa, vaivaa ja saa hyvän mielen ja usein kaupan päälle paremman olon kehoon! kannattaa varata aika hiustutkijalle HiusAkatemiaan, ja varata hiuspohjan tutkimus (59 €). Tai katsoa lähin HiusAkatemian jäsenliike http://www.hiusakatemia.fi

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: