Skip to content

Miksi ikä ei ole syy hiustenlähtöön

helmikuu 22, 2016

Kun itse menetin hiuksiani 17 vuotiaasta lähtien, hain apua lääkäreiltä, niinpä kolmas lääkäri sanoi, että iän myötähän hiukset lähtevät. Olin silloin jo 28 vuotias! Kyllä tunsin silloin itseni ikälopuksi ja toivottomaksi. Hiustutkimusten myötä keksin syyn omaan hiustenlähtöön: maitotuotteet pois.

Hiukoseni ovat vahvat ja niitä on nyt paljon!

Hiukoseni ovat vahvat ja niitä on nyt paljon!

Ainoa asia mikä minua harmittaa, on se, että olin repinyt jokaisen valokuvan, missä minun kaljuuntuva päälakeni paistoi. Jos olisin silloin tiennyt, että saan hiukseni takaisin ja entistä vahvempana, olisin toki säilyttänyt kuvat.

Kateelliset, pahaa tarkoittavat ihmiset ovat väittäneet hiuksiani peruukiksi. Sopii tulla tarkastamaan. Tätä ”peruukkia” pitää värjätä, permanentata, leikata ja väkertää siedettävän näköiseksi. Kyllä tämä on ihan aito ja omasta päästä kasvavaa hiusta pullollaan!

Ikä ei ole sinällään syypää hiustenlähtöön. Iän myötä tulee häiriötekijöitä: vatsa- ja suolisto-ongelmia, joten ravinteet eivät imeydy riittävästi. Hius on ravinnonjakelussä ääripäässä, saa, jos jotain jää tärkeimmiltä elimiltä. Jo pelkästään kovaan tai liian löysään vatsaan, närästykseen, ilmavaivoihin on aina syytä kiinnittää huomiota.

Ihmiset eivät vanhempina tunne janoa, siitä johtuu veden puute myös hiuksissa. Vettä on 10-15 %.  Samoin ei syödä riittävästi omega-rasvahappoja tai saadaan liikaa omega-6. Omega-3 on otettava erikseen purkista. Paras on ehdottomasti FREZZOR. hyviä ovat myös Vitamar 1000 Kalaöljy ja Vitamar Krilliöljy.

D-vitamiinin ja magnesiumin puute ovat vieläkin liian yleisiä. Niitä ei saada riittäväti ruoasta.

Puutoksia on monenlaisia mm. johtuen ravintopuutteisista hedelmistä ja vihanneksista, jotka ovat tehoviljeltyjä, keinolannoitteilla lannoitettuja, torjunta- ja säilöntäaineisia. Olemme myös puuro-pulla-leipä-kansaa, syömme liikaa viljatuotteita. Tämä lista on pitkä, ja ongelmat yksilöllisiä.

Hiukset ovat kehon mittari. Kannattaa hiusongelmissa kääntyä aina HiusAkatemian tai jäsenliikkeittemme puoleen http://www.hiusakatemia.fi

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: