Skip to content

Miksi bakteerit ovat kavereita

helmikuu 24, 2016

Helsingin Sanomat uutisoi 24.2.2016, mihin bakteerikammo voi johtaa. On hyvä, että tästä asiasta on alettu puhua jo suuremmalla äänellä. Meistä on tehty bakteerikauhuisia.  Lintuinfluenssat sun muut pelottimet on saaneet kansan ostamaan käsidesit, desinfioivat pesuaineet kotiin ja jopa iholle.

Helsingin Sanomat tänään 24.2.2016. On hyvä ymmärtää bakteerien hyödyt.

Helsingin Sanomat tänään 24.2.2016. On hyvä ymmärtää bakteerien hyödyt.

Ennen muinoin lapset ryömivät lattioilla, pistivät uteliaisuuttaan suuhun kaikkea vastaantulevaa, jopa potan sisältöä, eikä kuolema seurannutkaan! Taitaapa nykyvauvat kontata puhtailla lattioilla, jos pääsevät lattialle ollenkaan.

30-40 vuotta sitten hiuspohjan tulehdukset olivat harvinaisuuksia. Tänä päivänä ne ovat erittäin yleisiä. Hiusten pesu joka päivä on hullun hommaa. ei siihen pidä hiuspohjaansa ja tukkaa opettaa.

Jos otetaan 100 ihmistä ja tehdään hiusjuurista mikroskooppinen tutkimus, niin väitän, että 99:llä on jonkin asteinen tulehdus, lievästä hiljaisesta tulehduksesta voimakkaaseen hiustenlähtöä aiheuttavaan. Voipi olla sillä sadannellakin!

Niin iholla kuin hiuspohjassakin on hyvänlaatuinen bakteerikanta, joka turvaa ihon ja hiuspohjan terveyden. Säilöntäaineethan tuhoavat bakteereita niin hyviä kuin huonojakin. Shampoissa on säilöntäaineita, toisissa runsaasti, toisissa vähemmän. Vain Singer-merkkisessä shampoossa ei ole  laisinkaan säilöntäainetta.

Suosittelen pesemään hiuksia joka 3-4 päivä, ei päivittäin. Jos on pakko pestä useammin, niin Singer-shampoo käyttöön. Esimerkiksi pölyinen työ tai työolosuhteet voimakkaissa hajuissa vaativat päivittäistä pesua, jos päätä ei voi suojata riittävästi. Hiki ei ole syy jokapäiväiseen pesuun. Hiki ja tali on ihon ja hiuspohjan suojaa, ja siten tervettä ja tärkeää. Ne elättävät hyvät bakteerit. Tätä olen toistuvasti jumputtanut ihmisille.

Singeriä on kahta lajia, Singer Balsam normaalista rasvoittuvaan, Singer Oil normaalista kuivaan hiuspohjaan. 

Myös turvallinen säilöntäaineeton muotovaahto Singer NeoTop, jota voi käyttää herkkäihoisetkin, koska siinä ei ole ärsyttäviä ainesosia eikä alkoholia!

Helsingin Sanomissa professori suosittelee mm. jättämään käsidesin sairaaloihin. Normaali saippuapesu riittäää. Lohdullista!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: