Skip to content

Miten HiusAkatemian jäsenliikkeet ovat kokeneet yhteistyön

huhtikuu 13, 2016

Anne Rampa-Pajuvesa Lahdesta kertoo näin:

anne rampa

Asiakkaiden arvostus minua kohtaan on noussut hiustutkijana ja se tieto mitä se on tuonut tullessaan niin työhön kuin oman elämän laadun parantumiseen huippu ammattiosaajien koulutuksissa ja luennoilla.

Mahdollisuus hoitaa asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kuin muuten. Erikoistuminen on tämän päivän sana erottuakseen muista. Tässä koe auttavani ihmisiä myös terveelliselle puolelle.
Anne Rampa Pajuvesa, Lahti

 

Johanna Viljanen Turusta kommentoi hiustutkijan ammattiaan näin:

Olen saanut uusia asiakkaita ja pystyn palvelemaan asiakkaita paremmin.

Hiustutkimuksen avulla pystyn suosittelemaan asiakkaille oikeat tuotteet ja hoidot eikä tarvitse mututuntumalla arpoa vaihtoehtoja. Asiakas säästää rahaa kun hiusjuuritutkimuksella saadaan selvitettyä hiustenlähdön syyt ja voidaan täsmähoidoilla ja oikein valituilla kotihoitotuotteilla hoitaa hiuspohjaa eikä tarvitse arpapelillä kokeilla toimiiko joku vai ei.

Asiantuntijuus hiuspohjaongelmissa, monipuolisempi palvelu ja tuotetarjonta takaa paremman asiakastyytyväisyyden. Tunnen tekeväni arvokasta työtä koska saan auttaa ihmisiä heidän hiuspohjaongelmissaan.         –Johanna Viljanen, Turku

Uusin jäsenemme Miisa rauhala Jyväskylästä kertoo:

Miisa Rauhala nettisivut

Hiushoitaja koulutuksessa tuli paljon uutta asiaa tiukassa paketissa. Opin paljon ja huomasin, että paljon on vielä opittavaakin. Hiustutkijoiden vieraillessa Klinikallani olen saanut olla mukana ns. kuunteluoppilaana, kun tutkija tekee tutkimuksia. Tiedot ovat tarkentuneet ja olen päässyt vielä paremmin asiaan ns. sisälle. Samalla syntyy luottamussuhde asiakkaaseen jo heti ensimmäisellä kerralla tutkimuksen aikana. Minun on ollut helppo ja luonteva aloittaa hoidot Klinikalla, koska asiakas on jo kerran käynyt luonani.

Ihmisillä on monenlaisia ongelmia hiuspohjassa sekä erilaista hiustenlähtöä. Yllättävän vähän on tietoa aivan yksinkertaisista asioista, kuten hiuspohjan ja hiusten syväpuhdistus, mikä on erittäin tärkeää varsinkin heille, jotka joutuvat käyttämään muotoilutuotteita.

Parasta on ollut, kun jo ensimmäinen hoitokerta on tuottanut tuloksia. Esim. hiuspohjan kutina on rauhoittunut ja hiukset ovat eloisammat kuin ennen hoitoa.

Hiuspohjan hoitojen aikana asiakas haluaa yleensä jutella ja kerrata tutkimuksessa esiin tulleita asioita. Kysymyksiä alkaa satelemaan ja hoitajana on mukava kertoa vielä laajemmin ja yksityiskohtaisemmin koko kehon hyvinvoinnin tärkeydestä hiuksen kasvuun ja hiuspohjan kuntoon.

HiusAkatemiaan voi aina soittaa, jos tulee kiperiä kysymyksiä eteen. He vastaavat aina 🙂 Hyvillä mielin olen aloittanut hiushoitajana täällä Jyväskylässä.               – Miisa Rauhala, Jyväskylä

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: