Skip to content

Onko Bemeristä apua?

Touko 14, 2016

Kaikki uusi hoitomuoto epäilyttää. Niinpä epäilytti minuakin Bemer-hoito ensin. Suomalainen ei usko, ellei kokeile. Tulihan siihen enemmänkin kuin usko!

valokuva lehtijutusta, jossa kerroin bemerin vaikutuksesta tuntemattomaan jalkakipuun.

Valokuva lehtijutusta, jossa kerroin Bemerin vaikutuksesta tuntemattomaan jalkakipuun.

LUONTAISTERVEYSLEHTI 3/2016 kirjoitti pitkästi Bemerhoidon hyödyistä. Myös minuakin haastateltiin. Kannattaa etsiä lehti ja lukea.

Jutussa ensin kerrottiin, kuinka Juha Kallanranta käyttää Bemeriä sydänvaivoihin. Bemer.terapia on auttanut hänen toipumistaan pallonlaajennuksesta, mikä toimenpide on hyvin yleinen Suomessa. Hän ei ole tarvinnut sydämen kivunestolääkitystä laisinkaan Bemerin ansiosta.

Kallanrannan vaimo kertoo jutussa, kuinka tuttavan polvi, joka oli leikattu kaksi kertaa, toipui toisesta leikkauksesta todella nopeasti. Leikkaus joulukuussa ja rinkkavaellus helmikuussa! Kova juttu!

Minä olin kärsinyt yli 17 vuotta oudosta jalkakivusta vasemmassa jalassa, joka säteili polvesta alaspäin, niin että aika ajoin saattoi vaikkapa kauppareissulla mennä yhtäkkiä jalka alta. Sitä luultiin ensin veritulpaksi. Mitään selvää syytä ei löytynyt useankaan lääkärin tutkimana. USA:n reissulla hississä meni jalka alta. Raahauduin vaivoin taksiin ja lääkäri määräsi leikkaukseen heti Suomessa. Sain sellaiset särkylääkkeet, että pilleri naamaan ja samantien sammuin. Helppo lento Suomeen!

Suomessa lääkäri ultrasi jalan, mutta ei keksinyt mitään leikattavaa. Taas vaan särkylääkkeitä, joita en kyllä syönyt. Parempi tuntea kipu, kuin turruttaa se.

Kun Bemer tuli Suomeen, ostin sen kokeillakseni, koska muuten en pysty suosittelemaan kenellekään sitä, ellei ole omaa kokemusta. Muutama kuukausi ja jalkakipu hävisi! Uskomatonta, mutta totta!

Nyt keväällä olin työmatkoilla pari viikkoa, ja niinpä se jalkakipu alkoi palata takaisin. Taas säikähdin. Luultiin taas veritulpaksi. Verikoe osoitti, ettei siitä ollut kyse.

Nyt jalka on taas kunnossa, kun olen hoitanut säännöllisesti Bemerillä. Helppoa: 8 minuuttia aamuin illoin. Sen ehtii jokainen.

Bemer auttaa ja helpottaa reuman hoidossa, osteopororoosissa, aineenvaihdunnan häiriöissä, migreenissä, aknessa, rupsahduksessa, murtumien nopeammassa luutumisessa, jne. jne.

Suosittelen joka kotiin!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: