Skip to content

Pelottaako pälvikaljuus?

Touko 26, 2016

Viime aikoina on tullut hiustutkimukseen aika runsaasti pälvikaljuisuudesta kärsiviä ihmisiä. Pälvin ilmaantumisen ei tarvitse kauhistuttaa ketään! Olemme tutkineet sitä ongelmaa jo v:sta 1989, ja sen hoitamisesta on pitävää näyttöä. Suurin ongelma on se, että ihmisten on vaikea noudattaa annettuja ohjeita.

Nämä henkilöt on jo aiemminkin mainittu blogissani, kerrtaan vielä.

Nämä henkilöt on jo aiemminkin mainittu blogissani, kerrataan vielä.

Tässäkin, niinkuin monessa muussakin hiustenlähtötapauksessa ihmisissä on yksilöllisiä eroja, siksi on tehtävä jokaiselle erikseen hiustutkimus. Yleisohjeet eivät riittäisi.

Jos vain jaksetaan noudattaa ruokavalioita, tarvittavia ravintolisiä ja luonnollisia vitamiineja ja hivenaineita sisältäviä Juice plus-kapseleita, sekä muita annettuja hoito-ohjeita, niin hiukset kasvavat takaisin. Myös stressin hallintaan on kiinnitettävä huomiota ja sille asialle aina voi tehdä jotain. Tosin se voi olla vaikeaa, kun pälvi-ihmisen luonne on hyvin vastuullinen, huolehtiva, herkkä ja empaattinen. Yleensä itse on toisella sijalla ja muut ekalla! Helposti unohtuu, että itse on elämänsä tärkein ihminen – eikä kukaan muu!

Miksi ohjeiden noudattamien on niin vaikeaa? Tietysti yksi voi olla raha kysymys, toinen on usein se, että ystävät, sukulaiset, työtoverit tms. saavat ihmiset epäröimään. On helppo arvostella kaverin saamia ohjeita, kun itse ei todellisuudessa tiedä yhtään mitään. Toivoisin myös, että lääkärit tulisivat tutustumaan HiusAkatemian toimintaan, niin että kortisonin määrääminen pälvikaljuuteen loppuisi.

Rohkeasti vaan hiustutkimukseen, se kannattaa varmasti! Varaa aika 09-6122 700 tai http://www.hiusakatemia.fi

Tervetuloa!

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: