Skip to content

Tätä vuotta juhlitaan koko vuosi

kesäkuu 2, 2016

Olen paahtanut 45 vuotta yritystäni. Ensin nimeksi tuli Kampaamo ja Kauneushoitola Salon Alexandra. Myöhemmin perustin Forumiin Parturi Alexin miehille ja lapsille Pikku-Alexian. Näitä kaiholla muistelen, varsinkin Pikku-Alexiaa. Siellä oli mummit, papat, äidit ja isät usein mukana, kun pikkuisen hiuksia leikattiin.

Sireenien aika! Omasta pihasta ja lilat naapurin pihasta. Edessä oleva kimppu Redkeniltä.

Sireenien aika! Omasta pihasta ja lilat naapurin pihasta. Edessä oleva kimppu Redkeniltä.

V. 1996 muutin liikkeen nimeksi HIUSAKATEMIA, jolloin sydämeni sykki hiustenlähtö- ja hiusopohjaongelmille. Niiden selvittämiseksi olinkin tehnyt töitä v:sta 1971. Vuonna 1985 ostin ensimmäisen mikroskoopin. ja silloin lähti varsinainen tarkka tutkimus vauhtiin!

Huh! Kun jälkeenpäin ajattelee, niin jos tämän kaiken olisin tiennyt, mitä nyt tiedän, niin olisinkohan rohjennut ryhtyä hiustutkijaksi! Kuinka monta kertaa olinkaan heittää hanskat naulaan, kun tuli piikittelyä, arvostelua, ivaamista, loan heittoa ja vähättelyä! Aina kun olin päättänyt, että nyt riitti, sain aina jostain kirjeen tai soiton, että ”kiitos kun pelastit hiukseni”. Niistä viesteistä sain taas voimaa jatkaa.

Eilen oli 45-vuotis juhlapäivä.

Juhlia emme järjestäneet. Tarjosimme täytekakkua asiakkaille ja satunnaisille vieraille, jotka olivat kuulleet merkkipäivästä.

Onpa uskomaton sattuma, että Redkenin Christian ja Johanna olivat valinneet juuri samat kukkavärit kuin meidänkin kimpussamme! Valkoinen ja lila, hieno väriyhdistelmä.

Kiitos kaikille asiakkaillemme menneistä vuosista ja etukäteen kiitos teille ja uusille tuleville asiakkaille tulevista vuosista! Koetamme tehdä parhaamme hiustenne hyväksi.

Tyytymättömille ja pettyneille pyyntö: Tule takaisin, katsomme mitä voimme tehdä, emme anna periksi milloinkaan!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: