Skip to content

Lieksa kunnostautuu

kesäkuu 10, 2016

Maanantaina 6.6.2016 uusin jäsenliikkeemme Lieksan Hyvän Ilman Hiuspiste avasi uuden liiketilansa.

Lieksassa ilmestyvä Lieksan lehti haastatteli Jaanaa.

Lieksassa ilmestyvä Lieksan lehti haastatteli Jaanaa.

Parturi-kampaaja-hiushoitaja Jaana Saarelainen on todella aktiivinen ja uusista asioista kiinnostunut. Hän haluaa monipuolistaa tietojaan ja siten myös palveluja.

Heinäkuussa lieksalaiset ja Lieksan ympäristössä asuvat saavat myös hiustutkimuksetkin Jaanalta, sillä hän kouluttautuu hiustutkijaksi.

Aivan loistavaa, Jaana!

Lieksan lehti oli kiinnostunut erittäin tärkeästä asiasta: ravinnosta. Tiedetään, että vain harvat ihmiset syövät terveellisesti, vaikka moni niin luuleekin. ”Hiukset ovat koko kehon hyvinvoinnin mittari”, toteeakin Jaana lehdelle. Suomessa on erittäin paljon hiusongelmia, joskaan kaikki eivät myönnä sitä itselleenkään.

Mikä on terveellistä yhdelle, ei välttämättä sovikaan toiselle. Näin ollen ei ole pakettiratkaisuja ravintoasioihinkaan – se on yksilöllistä. Kuitenkin on aina perusohjeita, joita kaikkien tulisi noudattaa. Riittävä ravinteikas ruoka, riittävä veden juonti, erittäin tärkeät hyvät rasvat, kuten Camelinaöljy ja omega-3-rasvahapot, joita syödään ihan liian vähän ja usein ei ollenkaan. Riittävä uni ja liikunta ovat yhtä tärkeitä kuin ruokakin.

Kuitenkaan pelkkä ruoka ei riitä. Verisuonikirurgi Taija Sompin sanoin: ”On syötävä 10-13 kg ruokaa päivässä, jotta saadaan riittävät ravinteet”. Jaa-a. mitäpä muuta samalla tapahtuisi – läskistyisimme ja voisimme entistä huonommin. Siispä tarvitaan turvallisia ravintolisiä.

Aina kannattaa kääntyä hiustutkijan puoleen, jolloin voi saada täsmäohjeet, niin ruokaan, liikuntaan, nukkumiseen kuin oikeisiin ravintolisiinkin.

Sinua lähin luotettava hiustutkimuspiste: http://www.hiusakatemia.fi

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: