Skip to content

Heikin tarina loukkaantuneen olkapään hoidosta

elokuu 2, 2016

Hieman yli 60-v. Heikki Tirkkonen kompastui korkeaan jakkaraan, tarrasi siihen kiinni, ettei kaatuisi. Jakkara olikin kevytrakenteinen, Heikki lensi jakkaran kanssa pitkin pituuttaan ja oikeasta olkapäästä irtosi jänne. Seuraus oli niin paha, että lääkäri nukutti ja suoritti leikkauksen.

Heikki Tirkkonen voi hyvin ja on tyytyväinen elämäänsä kovan "koulun" jälkeen.

Heikki Tirkkonen voi hyvin ja on tyytyväinen elämäänsä kovan ”koulun” jälkeen.

Leikkauksen jälkeinen kipu oli kova. Ei tullut kuuloonkaan, että olisi voinut nukkua öitä normaalisti, vaan puoli-istuma-asennossa hieman takakenossa. Heikillä oli jo käytössään Bemer-laite, jota hoitoa hän otti aamuin illoin 8 minuuttia.

Bemerissä on PAD:ksi kutsuttu vyön mallinen lisälaite, joka hän ennen nukahtamista asetti olkapäälle leikkauskohdalle. Ja samalla nukahti! Muuten hän ei kuuna kullanvalkeana olisi pystynyt nukkumaan!

Heikki kertoi, että Bemer auttoi mahtavasti olkapään nopeassa paranemisessa. Se vähensi kipua, niin että yöt sai nukuttua hyvin.
Heikki käyttää edelleen Bemeriä, sillä se pitää muutenkin kehon toiminnassa.

Koska Heikin tarina on niin tärkeä eri tavoin vammautuneille, niin Heikki kertoo todella mielellään, jos joku haluaa kuulla tarkemmin hänen hoitokokemuksestaan, niin Heikki voi auttaa muitakin. Soita Heikille: 0400-800400.

Kerron tämän tarinan, koska me HiusAkatemiassa luotamme myös erilaisissa hiustenlähtö-, kaljuuntumis- ja pälvikaljuusongelmissa Bemeriin. Se on nykyajan hoitojen tukilaite!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: