Skip to content

Naisten hiustenlähdöllä ratsastetaan

syyskuu 5, 2016

Aika ajoin ilmaantuu markkinoille ”naisten perinnölliseen hiustenlähtöön” tuotteita. Niitä tuntuu satavan kuin sieniä sateella. Jos yksi ei tee riittävästi rahaa valmistajalleen, niin kokeillaanpa toista. Mainossanat vain välillä naurattavat ja välillä itkettävät. Tämä viimeinen  mainos melkein kyllä lähinnä itkettää.

Uusin yrittäjä on ilmestynyt houkuttelevin ilmaistarjouksin.

Uusin yrittäjä on ilmestynyt houkuttelevin ilmaistarjouksin.

Alkaa olla jo riman alitusta. Naisia pidetään tyhminä. Toivottavasti heitä on vähän!

Mainos väittää: ”Piip-tuote on kehitetty poistamaan likaa (esim. talia, keratiinijäämiä), jotka tukkivat hiusnystyt ja edistävät hiusten uudiskasvua”.

Mainoksen mukaan likaa on siis tali ja keratiini! Huh-huh. Tali on hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnille välttämätön, Hiusaines on keratiinia. Niitä kumpaakaan ei pidä poistaa, sitten tulee oikeita ongelmia.

Ilman talia hius ei edes saa ravintoa, ja hiuspohjan normaalifloora (tärkeä, hyvä bakteerikanta) saa ravinnon talin ja hien sekoituksesta, jota happovaipaksi kutsutaan.

Professori Jonas Müntzingin suuhun on pantu seuraavat sanat: ”Androgeenista alopeciaa ei voi todeta minkään tutkimuksen avulla. Monilla sama vaiva on kuitenkin ollut jo omilla vanhemmilla. Jos äitisi tai isäsi on kärsinyt hiustenlähdöstä, on hyvin todennäköistä että koet saman.”

Ei tietekään pidä paikkaansa, etteikö Androgeenista alopeciaa (DHT) voida tutkia ja todeta yksiselitteisesti. Hiustutkija näkee sen mikroskoopissa. Jos äidillä ja isällä lähtee hiuksia, niin siihen on monia syitä, eikä vain yhtä – vaikkakin olisi mukana Androgeeninen alopecia. Kuitenkin hiustenlähdöllä on helppo ratsastaa, koska verikoe ei kerro hiustenlähdön syitä.

Se alue, mitä mikroskoopilla me hiustutkijat tutkimme, on lääketieteeltä jäänyt hyvin vähälle huomiolle, Hiustenlähdön tutkimisessa nolla-huomiolle! Sieltä ne syyt löytyvät, sanoo kuka mitä sanoo!

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: