Skip to content

Kiinnostaako hiustensiirto?

lokakuu 10, 2016

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN HIUSTENSIIRTO-OPERAATIOTA

Väite, että ”tukka ja järki eivät pysy samassa päässä” on tarkoitettu lohduksi kaljuille henkilöille. Emme ole tavaneet vielä yhtäkään miestä, joka sanoo olevansa tyytyväinen kaljuuntuneeseen päälakeen. Moni sanoo hyväksyvänsä asian, kun muuta ei ole voinut.

Jos kyseessä on ns. perinnöllinen kaljuuntuminen, se vie päälaelta hiukset vähin erin kokonaan, Kyseessä on hormonaalinen ongelma eli testosteroni muuttuu dihydrotestosteroniksi (DHT). Sitä ei voida poistaa. Silloin voi harkita hiustensiirtoa.

Miten kannattaa toimia

Jos menet ”kylmiltään” hiustensiirto-operaatioon, voi jälkeenpäin tulla harmeja. Ne kannattaa ehdottomasti ennakoida, jotta olet tyytyväinen lopputulokseen.

HiusAkatemian hiustutkijat ovat nähneet useita epäonnistuneita hiustensiirtoja, sillä suorittava lääkäri ei pysty mitenkään ottamaan selvää niistä häiriötekijöistä, jotka esiintyvät hiustupessa päänahan sisäpuolella ja tulevat vaikuttamaan myös uusiinkin siirteisiin.

Varaa aika lähimmälle hiustutkijalle www.hiusakatemia.fi

Syy, miksi niin pitää tehdä:

Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen on aina usean tekijän yhteisvaikutus. Vaikka mukana on DHT, silti on muita haittatekijöitä, jotka on syytä hoitaa pois ennen operaatiota, etteivät siirteet kärsi. Tässä muutama esimerkki:

  • Hiuspohjan tulehdus ei välttämättä näy päälle päin, sen haitta näkyy mikroskooppi-sessa hiustutkimuksessa. Se on ehdottomasti hoidettava pois ennen operaatiota – niinkuin tietetenkin joka tapauksessa, vaikkei hiustensiirtoa suunnittelisikaan. Koulutetut hiushoitajat hoitavat turvallisesti kapillaarihoidoilla tulehduksen pois.
  • Suolisto- ja vatsaongelmat ovat nykyään erittäin suuri tekijä hiusten kasvun häiriöissä. Hiustutkija pystyy antamaan neuvoja hyvinkin moneen ongelmaan tai lähettää asiantuntijalle. Ne ongelmat haittaavat hiusten ravinnonsaantia, olipahan kyseessä omat hiukset tai siirteet. Hius on ravinnonjakelussa aina ääripäässä. Tärkeimmät elimet ottavat aina ensin ravinnon. Esim. suoliston imeytymishäiriöt takaavat sen, että hiukset kokevat ”nälkäkuolemia”!
  • Talipunkki ei ole ystävä, vaan tulehduksen kantaja. Se asustelee hiustupen pohjalla, eikä sitä löydetä millään muulla keinolla kuin mikroskooppisella tutkimuksella. Ennen operaatiota on syytä hoitaa talipunkit pois. Koulutetut hiushoitajat osaavat tehdä sen ja antaa jatko-ohjeet terveen hiuspohjan ylläpitämiseksi.
  • Hilse on oire, ei itsenäinen sairaus. Jos hiuspohjassa on hilsettä, on aina asiantuntijan tunnistettava ensin hilsetyyppi, ja hiushoitaja osaa neuvoa oikean hoidon. Hilseitä on lukuisia, mm. hiivasieni, atopia, psoriaasi, lähdehilse, liimahilse, tulehdushilse, allergian tai yliherkkyyden aiheuttama hilse.
  • Jos hiustutkimuksessa selviää, että kyseessä onkin pälvikalju, siihen ei edes voi tehdä hiustensiirtoa. Se voi vaihtaa paikkaa eri puolelle päätä mielivaltaisesti ja voi viedä hiussiirteetkin pois.
  • Magnesiumin, D-vitamiinin ja ravinteiden vajaus on yleistynyt. Hiustutkimuksessa nähdä, miten niiden puute haurastuttaa hiuksia ja haittaa hiusten kasvua.

Tässä muutamia esimerkkejä, millaisia ongelmia voi löytyä. Niitä on todella paljon, tässä yleisimmät. Ota yhteyttä www.hiusakatemia.fi

Kiinnostaako saada lisätietoja? katso http://www.hiustensiirtoulkomailla.fi/ tai FUE-hiustensiirto operaatiosta

 

 

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: