Skip to content

Hiusammattilaset, tässä tietoa hiusongelmien koulutuksesta

lokakuu 18, 2016

 

10 faktaa hiustutkimuksesta

 

  1. Hiustenlähtön taustalla on aina useita tekijöitä. Siksi yksi pilleri, hoitoneste, hoito tai ravintolisä (sinkki, biotiini jne.) ei tilannetta korjaa.
Koulutuksessa harjoitellaan kapillaarihoidon oikeaoppista tekemistä.

Koulutuksessa harjoitellaan kapillaarihoidon oikeaoppista tekemistä.

  1. Hiusten kasvualustana on koko keho. Hiukset tarvitsevat ravintoa ja sitä ne saavat kehosta päivittäin. Hiuksiin ei tule verisuonia, joten tali tarvitaan ravinnon välitykseen, jota ei saa missään nimessä syväpuhdistaa pois. Uusia hiuksia syntyy 50-100 joka päivä, joten hiustenlähdön voi korjata missä iässä tahansa. Aina tarvitaan mikroskoopin apua, mikrokamera ei riitä..
  1. Hiukset on kehon hyvinvoinnin tehokas mittari. Hiukset reagoivat herkästi ja nopeasti kehon häiriötekijöihin ja puutostiloihin.
  1. Hiuksen juuri on ollut lääketieteessä tutkimaton alue. Hiusjuuren kasvualueelta ei pidä ottaa tutkimuskoepalaa, koska siihen ei koskaan enää kasvaisi hiuksia. Hiusjuurta voidaan kuitenkin tutkia lääketietellisellä mikroskoopilla. Tätä HiusAkatemian kouluttamat hiustutkijat tekevät. Lääkärit eivät sitä tee. Eikä hiustenlähtö, pälvikaljuus ja kaljuuntuminen ole ihotauteja!
  1. Ihminen on yksilö. Ihmiset ovat erilaisia, eikä kaikilla ole samoja hiustenlähtöön vaikuttavia haittatekijöitä. Jokaiselle laaditaan tutkimuksen pohjalta henkilökohtaiset hoito-ohjeet. Yleisohjetta ei ole, perusohjeita kylläkin.
  1. Perusasiat kuntoon. Ravinto, liikunta, lepo. Kaikki hiusten kuntoon vaikuttavat tekijät on otettava huomioon, kun hiuksia lähdetään palauttamaan. Pelkästään shampoolla ja pillereilä ei voi korjata hiustenlähtöä.
  1. Kehon tasapainoa tavoitellaan. Riittävät tiedot taustatekijöistä ovat tärkeitä: elintavat, perinnöllisyys, sairaudet, lääkkeet ruokatottumukset, stressitekijät ja yliherkkyydet. Hiustutkijan ja hiushoitajan koulutusessa on myös lääkärin osuus, joka neuvoo, esim. miten ymmärrät laboratoriokokeiden tuloksia ym. ym.
  1. Hiuspohjan tulehdukset yleistyneet. Lievät ja vakavat hiuspohjan tulehdukset ovat lisääntyneet merkittävästi. HiusAkatemia on jo 90-luvulta lähtien menestyksekkäästi käyttänyt kehittämäänsä turvallista Kapillaarihoitoa hiuspohjan tulehduksien hoitoon. Vain HiusAkatemian kouluttamat henkilöt saavat Kapillaariaineen käyttöönsä.
  1. Nykyajan ongelmat. Ympäristömyrkyt, tehoviljely, keinolannoitteet, torjunta-, säilöntä- ja lisäaineet. Ravinnossa olevat puutteet ja haitalliset aineet lisäävät haasteita. Erilaiset allergiat, suolisto-ongelmat, hilseet sekä ihon ja hiuspohjan kutinat ovat lisääntyneet merkittävästi ja ne näkyvät hiusten kunnon heikentymisinä ja hiustenlähtönä. Hiustutkijan ja hiushoitajan koulituksessa näihin saa luonnollisia neuvoja ja apua asiakkaille.
  1. HiusAkatemian hiustutkimus on ainutlaatuista maailmassa. Poikkeuksellisen pitkäjänteinen tutkimus ja kokemus, hoitojen kehittäminen ja lukuisat hiuksensa takaisin saaneet tyytyväiset asiakkaamme ovat mahdollistaneet hiusten hyvinvointiin ja hiustenlähtöön liittyvän tietotaidon jatkuvan kehittämisen. HiusAkatemia kouluttaa hiustutkijoita ja lisensoi hoitomenetelmiään hiusalan ammattiliikkeille.
Miisa Jyväskylän Hiusklinikalta harjoittelee näytteen ottamista Julialta.

Miisa Jyväskylän Hiusklinikalta harjoittelee näytteen ottamista Julialta.

 

Annan mielelläni lisätietoja koulutusohjelmasta

annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi tai 0400-615465

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: