Skip to content

Hiusammattilainen – tule edistykseen mukaan

marraskuu 4, 2016

HiusAkatemian jäsenliikkeenä palvelet hiusongelmaisia ja hankit lisäansioita

HiusAkatemia on franchise-ketjuna toimiva hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. HiusAkatemian perustaja Annikki Hagros-Koski on tehnyt koko maailman mittakaavassa ainutlaatuista hiustutkimusta jo yli 30 vuoden ajan.

Koulutuksissa jaetaan tutkittua tietoa. Lääkäri pitää osan koulutuksesta.

Koulutuksissa jaetaan tutkittua tietoa. Lääkäri pitää osan koulutuksesta.

Laajoissa tutkimusprojekteissa on vuosien varrella ollut mukana lääkäreitä, kemistejä sekä ravitsemusterapeutteja. Arvostusta on tullut niin tiedeyhteisöltä, hiusalalta kuin tuhansilta hiuksensa takaisin saaneilta asiakkailtakin. Ja vuonna 2004 Global Salon Business Awards –kilpailussa, hiusalan Oscareissa, Annikki voitti pääpalkinnon: Global Salon Entrepreneur of the Year.

Palvelemme asiakkaitamme yli 20 jäsenliikkeen voimin ympäri Suomen, mutta vielä löytyy paikkakuntia, missä asiakkaamme eivät pääse hoitoihin kotikaupungissaan. Kaikki jäsenliikkeemme ovat hiusalan ammattiliikkeitä. Viime aikoina olemme saaneet julkisuutta eri medioissa sekä TV 1:n uutisissa ja tämä on lisännyt hiusongelmaisten yhteydenottoja ympäri maata. Lähde siis mukaan HiusAkatemian ammattilaistiimiin palvelemaan paikkakuntasi hiusongelmaisia! Etsimme jäsenliikkeitä erityisesti seuraaville paikkakunnille:

  • Oulu, Joensuu, Vaasa, Kuopio, Lappeenranta, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka

Myös muilla paikkakunnilla on tilaa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Erityisosaamisen avulla lisäansaintaa ja uusia asiakkaita

Oman paikkakuntasi hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntijana voit laajentaa palveluvalikoimaasi. Uusia palveluita tarjoamalla voit auttaa nykyisiä asiakkaitasi sellaisten ongelmien ratkaisemisessa, joihin ennen on haettu apua lääkäriltä, usein laihoin tuloksin, sillä lääketiede ei tunne hius- ja hiuspohjaongelmia syvällisesti. Lisäksi saat uusia asiakkaita HiusAkatemian tai muuta kautta liikkeesi löytävistä hiusongelmaisista, jotka tarvitsevat myös kampaamopalveluja, varsinkin hiusongelmien ratkettua. HiusAkatemian asiakkuudet ovat pitkäkestoisia, sillä hius- ja hiuspohjaongelmien hoitaminen on pitkäjännitteistä työtä ja hoito-ohjelmat kestävät poikkeuksetta useita kuukausia, tai jopa vuosia.

Jos sinulla on työperäisiä terveydellisiä oireita, esim. selkä/niska/kädet tai allergioita, kannattaa harkita hiushoitoja lisäpalveluna, sillä näihin oireisiin ei hiushoitojen tuottaminen tuo lisärasitetta. Käyttämällä osan työpäivästä hiushoitoihin voit vähentää parturi-kampaajan työn aiheuttamia rasituksia.

Miten pääsen HiusAkatemian jäsenliikkeeksi?

Jäsenliikkeeksi päästäksesi sinun on käytävä hiushoitajan koulutus, jossa opit HiusAkatemian hoitomenetelmiä. Koulutuksen jälkeen myöntämämme lisenssi oikeuttaa sinut käyttämään näitä hoitomenetelmiä liikkeessäsi. Jonkin aikaa hiushoitajana toimittuasi voit kouluttautua halutessasi hiustutkijaksi. Hiustutkija on ”hiuslääkäri”, joka selvittää hius- ja hiuspohjaongelmia tutkimalla hiusjuuria mikroskoopilla. Jokaisen asiakkaan ongelmaan on useita erilaisia syitä ja siksi hiustutkija räätälöi asiakkaalle henkilökohtaisen hoito-ohjelman. Hiushoitaja toteuttaa hoidot hoito-ohjelman mukaan.

Hiustutkijamme matkustavat jatkuvasti ympäri Suomea tekemässä hiustutkimuksia, joten jos paikkakunnallasi ei ole hiustutkijaa, tulemme liikkeeseesi tekemään tutkimukset, ja sen jälkeen voit aloittaa hoitojen toteuttamisen. Noin kolmen kuukauden päästä ensimmäisestä tutkimuksesta teemme uuden tutkimuksen ja analysoimme tuloksia. Näiden pohjalta muokataan hoito-ohjelmaa ja yleensä tämän jälkeen tutkimuksia tehdään n. puolen vuoden välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Minkälainen hiushoitajan koulutus on?

Hiushoitajan koulutusohjelmaan sisältyy 10 koulutuspäivää, jotka järjestetään HiusAkatemian tiloissa Helsingin keskustassa muutaman päivän jaksoissa koulutusryhmän kanssa sovitun mukaan. Koulutuksessa opitaan perusasioita hius- ja hiuspohjaongelmista sekä hiustutkimuksesta. Koulutukseen kuuluu myös lääkärin  opastus lääketieteelliseen taustaan. Nämä pohjatiedot auttavat opastamaan ja neuvomaan asiakkaita. Lisäksi opitaan antamaan erilaisia hoitoja, kuten HiusAkatemian ja kemistien kehittämää Kapillaarihoitoa.

Jo viiden koulutuspäivän jälkeen olet valmis aloittamaan hiushoitojen antamisen liikkeessäsi. Lopuissa koulutuspäivissä syvennetään tietouttasi ja vastataan eteen tulleisiin ongelmiin ja kysymyksiin hoitotyön aloitettuasi.

Tule mukaan tekemään onnellisia, tuuheatukkaisia ihmisiä!

Kiinnostaako? Saat lisää tietoa hius- ja hiuspohjaongelmista nettisivuiltamme. Haluatko lisätietoa jäsenliikkeenä toimimisesta tai hiushoitajan koulutuksesta? Soita minulle tai lähetä s-postia, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi, annikki.hagros-koski@hiusakatemia.fi, puh. 0400 615465. Pitkänä pyhänä 5.-6.11.on hyvää aikaa miettiä tulevaisuutta ja uusia haasteita. Voit soittaa minulle milloin vain myös viikonlopun aikana!

Seuraava hiushoitajan koulutusohjelma alkaa 6.1.2017. Ilmoita minulle halukkuudestasi osallistua koulutukseen.

Ps. Vielä tarkennettua tietoa saat katsomalla parin blogin päässä olevaa lisätietoa hiusammattilaisille otsikolla: ”Hiusammattilaiset, tässä tietoa hiusongelmien koulutuksesta”.

 

Tuuhein terveisin

Annikki

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: