Skip to content

Asiakas kertoo kokemuksistaan HiusAkatemiassa

helmikuu 2, 2017


Heidi kertoo:

>> Maaliskuussa 2016 huomasin, että hiuksiani lähtee yhä enemmän ja että hilseongelmanikin samalla vain pahenee. Olin varmaankin jo aikaisemmin huomannut hiusten lähdön, mutta olin täysin kieltänyt ongelman olemassa olon. Minulla oli ollut jo puolisen vuotta päivittäisiä päänsärkyjä ja suolisto-ongelmia, sekä työperäistä stressiä enemmän kuin ”laki” sallii.

Heidin hiusten lähtötilanne ennen hiusjuuritutkimukseen tuloa.

Heidin hiusten lähtötilanne ennen hiusjuuritutkimukseen tuloa.


Toukokuun puolivälissä mieheni huomasi, että takaraivoltani oli lähtenyt valtavia määriä hiuksia ja että päänahkani oli täynnä ihottumaa. Olin siinä vaiheessa tuntenut jo jonkin aikaa pistelyä, poltetta sekä satunnaista kutinaa päänahassani. Tuolloin aloin tosissani etsiä apua ongelmaani ja päädyin HiusAkatemian nettisivuille.

Tutkittuani HiusAkatemian tarjoamia palveluja varasin ajan Kirsi Pekolalle hiusjuuritutkimukseen. Hiusjuuritutkimuksen löydökset olivat mm. tulehtunut päänahka, pälvikaljuus, stressistä johtuva kireä päänahka, kiteytynyt tali, hilsettä, maitoyliherkkyys ja hormonaalinen häiriö. Kotihoito-ohjeina sain kehotuksen olla täysin maidoton vähintään kolmen viikon ajan, lisätä magnesiumin ja tarkastaa muiden lisäravinteiden saantiani, sekä tehdä hiuspohjan öljyhoitoja vähintään kerran viikossa.

HiusAkatemiassa aloitimme heti kapillaarihoidot tulehduksen hillitsemiseksi. Reilun viikon sisällä tehtiin neljä kapillaarihoitoa, joista ensimmäisellä kerralla tehtiin myös syväpuhdistus savella. Neljännellä käynnillä oli kontrolli, jolloin hiusjuurista tarkistettiin onko tulehdus lähtenyt. Kaikeksi onneksi tulehdusta ei enää ollut, joten seuraavasta viikosta eteenpäin alkoivat päähieronnat Bemer-hoitoineen kireän päänahan ja stressin lievitystä varten.

Hiusten tilanne hoitojen onnistumisen jälkeen.

Hiusten tilanne hoitojen onnistumisen jälkeen.

Heidin hiuspohjan tulehdus oli hoitunut ja reilussa ½v:ssa hiukset olivat kasvaneet tyhjään kohtaan takaisin.

Heidin hiuspohjan tulehdus oli hoitunut ja hiukset ovat kasvaneet ja vahvistuneet,

Päähierontoja tehtiin viikon parin välein kymmenen kertaa putkeen, välillä tehtiin lisäksi ylläpitohoidoksi syväpuhdistus ja kapillaarihoito, ettei päänahan tulehdus uusiutuisi. Ei kestänyt kauaakaan kun päänahassa alkoi tuntua pieni sänki. Päähieronnoista on todellakin ollut minulle apua stressin lievitykseen, ja heinäkuun lopussa työpaikan vaihdon jälkeen viimeisetkin stressin rippeet ovat poistuneet.

Hoidon alkamisesta on nyt kulunut reilu puoli vuotta. Olen jatkanut säännöllisesti päähieronnassa käyntejä noin kahden viikon välein ja hiukseni kasvavat kovaa vauhtia takaisin; tällä hetkellä uudet hiukset ovat kasvaneet jo reilun tuuman mittaisiksi! Hilseilyä on edelleen, mutta hiuspohjani ei ole enää ollut tulehtunut.

Kaiken kaikkiin olen erittäin tyytyväinen saamaani apuun sekä palvelun laatuun, ja suosittelen lämpimästi HiusAkatemiaa kaikille hiuspohjan ongelmista kärsiville.<<

 

 

Hiustutkija Kirsi pekola on huippuammattimainen hiustutkija. Taas kerran onnistunut tyytyväinen asiakas!

Hiustutkija Kirsi Pekola on huippuammattimainen hiustutkija. Taas kerran onnistunut tyytyväinen asiakas!

Hiustutkija kertoo:

Aina asiat eivät ole yksinkertaisia kun hoidamme hiustenlähtöä tai pälvikaljuutta. Onhan  usein kyseessä koko kehon reaktio.

Olen saanut kokea suuria ilon tunteita hoitaessani Heidiä,  saimme palautettua hänelle hiukset takaisin.

Hiuspohjan iho vielä välillä hilsehtii, johtuen allergioista tai yliherkkyyksistä, joita emme tarkalleen tiedä.

Tein Heidille hiustutkimuksen ja annoin hänelle hiusten-ja hiuspohjan hoitosuositukset sekä ruokavalio-ja ravintolisäsuositukset.

Heidillä oli tulehdus hiuspohjassa, jonka hoidin kapillaarihoidoilla, sen jälkeen paneuduimme stressin hallintaan ja hoitoon.

Heidi puuttui hänelle stressiä aiheuttaviin asioihin ja minä tein hänelle rentouttavia hiuspohjan hierontahoitoja, joihin yhdistin verenkiertoa elvyttäviä Bemer-hoitoja.

Nyt tutkimuksesta on kulunut reilu puoli vuotta ja Heidille kasvaa hiuksia ”kohisten”.   Pälvikohdat ovat täyttyneet uusista hiuksista.

Toki, vie aikaa palauttaa hiukset täyteen vahvuuteen mutta suunta on nyt erittäin hyvä.

Kirsi Pekola, hiustutkija, ravintoneuvoja

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: