Skip to content

Hiusten hyvinvointi kaipaa myös liikuntaa

Touko 10, 2017

Ei tukka sohvalla odottelemalla kasva, kyllä tarvitaan liikuntaakin. Välillä hikeä ja verta! Kun liikkuu niin että hiki nousee pintaan, niin verenkiertokin hyrrää huomattavasti paremmin ja ravinteet kiipeää hiuksiin asti.

Näillä portailla pääsimme ylös asuntoon.

Sain kauan odotetun 10 päivän loman ystäväni omistamassa kämpässä Espanjassa. Koska olen pari vuotta sitten kärsinyt polviongelmasta niin, että jouduin käyttämään kävelykeppejä, on sen jälkeen liikunta ollut vähän hunningolla.

Kun saavuimme Espanjan asunnolle, ja saimme raahatuksi matkalaukut ylös asuntoon, istahdin olohuoneen pöydän ääreen ja sanoin läkähtyneellä äänellä: ”Ei voi olla totta! Tämänhän piti olla pikkumäki!!”

Ei se vielä mitään. Lähdimme etsimään kauppaa, ja meille oli neuvottu, että se on vastakkaisessa suunnassa. Aamiaistarvikkeet oli pakko saada, siispä reppu selkään ja käännyimme asunnosta toiseen suuntaan. ja mitäpä siellä oli edessämme: 88 askelta portaita ja sen jälkeen vielä lisäksi ”pikkumäki”!

Loma-asunnosta portaat ylöspäin.

Kiivettiin ja minä läähätin. Jalat meni maitohapoille ja totesin, että seuraavaksi tulee sydäri. Ei tullut.

Kun joka päivä muutaman kerran kuljettiin jompaan kumpaan suuntaan, niin kylläpä kunto koheni aivan kohisten.

Mitä opin tästä: HiusAkatemia on kuudennessa kerroksessa ja hissi on käytössä. Nyt en käytä enää muulloin kuin vain tavaroita kuskatessa.

Olen todella iloinen, että saimme vuokrattua tämän asunnon. Jos portaita ei olisi ollut, olisimme löntystelleet rannoilla ja kaupungilla, eikä kunto olisi siitä miksikään muuttunut. Muutenkin koko seutu (lähellä Torreviejaa) oli miellyttävä, ravintoloissa ruoka erinomaista, viini halpaa ja palvelu hyvää ja mukavaa. Loistoloma!! Suosittelen.

On hyvä fiilis nyt, energisyys olikin jo kadoksissa, nyt se löytyi taas.

Paras loma on sellainen kuin tämä. Jos joku on kiinnostunut viettämään samassa paikassa lomaa, voi soittaa omistajalle: T. Palonen, puh. 0500 573 206.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: