Skip to content

Viisi pääsyytä hiuspohjan tulehdukseen

Touko 18, 2017

Jos sinulla on hiustenlähtöä, on hiuspohjassasi melkoisella varmuudella yhtenä haittatekijänä tulehdus. Hiustenlähtö on AINA usean tekijän yhteisvaikutus. Mikään yksittäinen tekijä ei vie hiuksia päästä kuin ehkä vain lievästi.

Tulehsus näkyy hiuspohjassa yleensä jonkin asteisena punotuksena

Tulehdus on selkeä osatekijä, joka voidaan hoitaa ilman lääkkeitä ja kortisonia turvallisesti, luonnollisesti ja hiuksia vahingoittamatta.

Suomessa käväisi yhdysvaltalainen lääkäri kertomassa, miksi ihmisillä on tulehdus kehossa. Hänen viestinsä oli, että nykyään alkaa jo lapsillakin olla tulehdus. Hän tiivisti luentonsa viiteen kohtaa, jotka ovat tulehduksen syynä. Ne ovat:

  1. Jos tupakoit, sinulla on tulehdus.
  2. Jos sinulla onn ylipainoa, sinulla on tulehdus.
  3. Jos juot limsoja, sinulla on tulehdus.
  4. Jos syöt roskaruokaa, sinulla on tulehdus.
  5. Jos syöt ruokaa, sinulla on tulehdus.

Tosin sanoen, elät ja syöt miten vain, et voi välttyä tulehdukselta. Mikä seuraus siitä on, on hyvin yksilöllistä. Joku sairastuu, joku taas ei koe olevansa ollenkaan sairas tai ei edes huomaa kärsivänsä. Kuitenkin jos tulehdus on kehossa, on se myös hiuspohjassakin. Siitä seuraa varmuudella hiustenlähtö. Se alkaa yleensä huomaamattomasti – eikä se ole selvää hiusten tippumista niputtain, vaan pikku hiljaa hiuksia vähenee.

Tulehdus on erittäin salakavala hiusten määrän vähentäjä!

Tämän lääkärin perusohje oli: Syö betaglukaania pillereinä sekä riittävät omega-3 rasvahapot. Betaglukaanipillerien kauppanimi on IMMUFIX. Omega-3 rasvahappoja on mm.  FREZZOR, Vitamar Krilliöljy, Camelinaöljy ja Vitamar 1000 kalaöljy sekä monia muita. Lisäksi tarvitaan riittävä D-vitamiini ja magnesium.

Kortisonia emme suosittele, sillä se ohentaa ihoa ja jopa edistää hiustenlähtöä. Antibiootit eivät hiuspohjaan hyödytä, vaan tappavat tärkeää normaaliflooraa eli välttämätöntä, hyödyllistä bakteerikantaa, joka suojaa hiuspohjaa ja ihoa.

Ainoa oikea ja toimiva hoito on KAPILLAARIHOITO. Sitä tekevät koulutetut hiushoitajat. Lähimmän löydät http://www.hiusakatemia.fi ja klikkaa ”palvelupisteet”. Hoito tehdään aina vähintään neljän kerran sarjoissa. Se on tehokas ja ennen kaikkea miellyttävä sekä hiustenkin hyvinvointia edistävä. Ota reippaasti ja luottavaisesti yhteyttä!

 

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: