Skip to content

Tulehdus kurkussa – tulehdus hiuspohjassa?

Touko 23, 2017

Nyt on Manuka-hunajan aika! Kun aurinko pilkahtaa ja lämpötila äkisti kohaa lumisateen jälkeen, näyttää kurkkutulehdukset yhtäkkiä lisääntyneen. Ääni menee maahan ja kurkku on tulessa.

Manuka-hunaja uutuus. tehoaa bakteereihin hyvin.

Nopea läpötilan muutos saa aikaan vaatteiden vähentämisen, vaikka varjossa on vielä kylmän henkäystä jäljellä. Mitä aamulla laittaa päälle – siinäpä ongelma?! Onhan selvää, kun  auringossa on kuumaa, ja varjossa kylmää, niin mitenpä pukeutuisit? Vilustumista ei edes huomaa.

Kurkku siinä ensimmäisenä reagoi ja bakteerit riehuvat.

Silloin Manuka-hunaja helpottaa nopeasti. Nyt on saatavana uusi Manuka Uusi-Seelannista – muualtahan ei Manukaa voi saadakaan. Luotettava tulehduksen helpottaja, niin lapsille kuin aikuisillekin.

Käyttö: Suoraan teelusikalla suuhun kolmasti päivässä. Ei saa sekoittaa kuumaan juomaan, eikä pidä heti päälle juoda mitään kuumaa. Lusikasta vain imeskellään rauhallisesti. Lapset ottavat sitä mielellään, koska se on makeaa. Ei kuitenkaan alle 1-vuotiaille.

On havaittu, että tulehdus leviää helposti myös hiuspohjaan, jolloin hoitamiseen tarvitaan hiushoitajien tekemää kapillaarihoitoa. Siispä kannattaa heti kurkun reagoidessa ottaa Manuka-hunaja avuksi ja tulla kapillaarihoitoon samalla.

Poikkea hakemaan lääkekaappiisi. Hinta on 54 €. Sitä voit myös tilata postitse HiusAkatemiasta p. 09 6122 700 tai netistä http://www.hiusakatemia.fi. 

Osoite: HiusAkatemia, Mannerheimintie 6 A 6.krs. 00100 Helsinki (suoraan Ruotsalaista Teatteria vastapäätä, Stockmannin lähellä)

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: